Odp: Wątki oceny zdjęć. Czy to ma sens?
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Znaczy.. zupa była za słona? :)
T.
Niekoniecznie , przy załamaniu się pogody nasz kolega posiadł był widocznie, w którymś z poprzednich wcieleń właściwości niektórych mieszkańców gór ( także w tamtych czasach?). .... Mozna babę obić, zalać mordę, lub powiesić się ... ( obserwacja wieloletnia moja własna ).
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Znaczy.. zupa była za słona? :)
T.
Zawsze się rozumiemy Mr. Ti, aż się ciebie czasem boję. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zawsze się rozumiemy Mr. Ti, aż się ciebie czasem boję. :-D
Niestety , nie miałem racji, rzeczywistość (wątkowa) okazuje sie być bardziej brutalna do moich najczarniejszych myśli...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Niestety , nie miałem racji, rzeczywistość (wątkowa) okazuje sie być bardziej brutalna do moich najczarniejszych myśli...
Co się dziwisz, życie zaskakuje nas z dnia na dzień :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Co się dziwisz, życie zaskakuje nas z dnia na dzień :)
Opisalbym mój satan ducha , jako osłupienie , zdumienie... Chyba czas już na urlop.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Opisalbym mój satan ducha , jako osłupienie , zdumienie... Chyba czas już na urlop.
E tam.Urlop Ci niepotrzebny.Czytaj watek o artystach.Ja to rozumiem jak forumowicz zapoda linka do jakiejs tam stronki z fotkami.Poogladam,popatrze ,pomysle-kurde artysta ten fotograf.Fajna ta stronka,styl mnie sie podoba,mile przezycie bylo jak ogladalem,polece innym.Niech poznaja artyste.
Jednak nie rozumiem artysty co na forum we wlasnym watku pokazuje fotki i krzyczy,ze on artysta,ze to juz skonczone dziela.Krzyczy,trzepie piesciami,tupie nozkami-nie poprawiajcie artysty,ani jego dziel.Mozecie tylko podziwiac i zachwalac.Artysta jest tak juz znany ze nawet z forum nie chce odejsc,bo na innym jego dziela bez aplauzow przechodza,a nawet sie niepodobaja.Artysta nawet potrafi napisac,ze tu mu jest najlepiej,ze tu jego dziela popyt na ochy i achy maja.To taki jednoforumowy artysta(tka)ewentualnie dwu forumowy ale z dostepem do najwyzszej klasy calej reszty potrzebnej do bycia artysta.
Jeszcze raz powtarzam.Niepotrzebnie tworca watka dal sie podpuscic i takowy zalozyl.
:grin:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jeszcze raz powtarzam.Niepotrzebnie tworca watka dal sie podpuscic i takowy zalozyl.
O jakże mylisz się, o Mirku! O jakże się mylisz ... o Mirku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
O jakże mylisz się, o Mirku! O jakże się mylisz ... o Mirku.
No to musial cos palic.Trzeciego wyjscia nie widze.Kurde,lubie chlopaka.No niemozliwe zeby tak bez niczego,nikogo.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No to musial cos palic.Trzeciego wyjscia nie widze.Kurde,lubie chlopaka.No niemozliwe zeby tak bez niczego,nikogo.
- Czyż liż do głowy Ci nie przyszło, żesz gdybyż nie ta światła dyskusja, za groma nie dowiedział byś się że:
- mamucica gotować nie umiała
- że w kły dostała
- bo aż zacytuję:
Cytat:
Zamieszczone przez Thomasso
Znaczy.. zupa była za słona? :smile:T.
A to jeno wierzchołek góry lodowej.