Możesz pokazać jakieś fotki??
Wersja do druku
Wide post 114, str 12 tego wątku.
Tak tez i ja sobie poczynam jak tylko znajdę chwile na wypad w te piękne strony. Jak wiadomo jednak co fotka to fotka... Zostaje na zawsze. Niedługo już mam w planach pontonik gdzieś zwodować, lekko zamaskować i z niego tez spróbować pofocic to i owo.
[QUOTE=Zeberek .... miło było mieć je przed szkłem na ok 4 metry. Pozdrawiam plus powodzenia w foceniu![/QUOTE] T
To napisz gdzie fociłeś (dokładniej). Ja niedaleko Drozdowa przeleżałem w sobotę z 3 godziny i niestety gody miały miejsce z 20m-30m dalej, mnie skrzętnie omijały. W sumie zauważyłem, że mniej się boją samochodu, chyba przyzwyczojone do wędkarzy ... . Jakiś brodziec trafił się kilka metrów bliżej.
Oj ckni mi się za biebrzańskimi klimatami. Tymczasem kilka fotek.
Piękne kadry kolego! Fakt, że ten rejon jest niebywale ciekawy pod wzgledem krajobrazowym. Po prostu niezgłębiona kopalnia motywów niemalże na każdym kroku. Ja jak narazie to marze o E-3 i podpieciu go z moja Sigmą na ptaszorki:)
No to dwa ptaszorki na dobranoc, te prawie nigdy nie zawodzą nad Biebrzą i nie tylko.
Bo się nie boją. Najłatwiej z samochodu np na Grądach Woniecko. Jeśli wysoka perspektywa nie przeszkadza to prawie pełnoklatkowe można robić. Doprowadzają tym do szału tych od żabiej persp. Maskują się chłopaki, kładą przy trawkach a one uciekają poza zasięg szkieł. Jeszcze można się położyć tuż obok lub pod autem, skuteczność jest też wysoka ale nie gwarantowana .
Trochę łosi z fotografii ,,nad wodnej". Woda się trzyma więc może jeszcze coś dorzeźbię. Krajobrazy wspomnieniowo-kaczeńcowe w przygotowaniu :-)