Jeszcze motylki w dół i by było chyba ok:) czegoś ciągle brakuje z tym kadrem...
Ale chyba lepiej.
Co do ostanich zdjęć super szególnie ten kwiatek chyba z kaktusa(57)
Wersja do druku
Saboor i Nipo80 , dzięki za komentarze :)
Ten 57 , to jest kwiat kaktusa :) tez mi sie podoba , ale jak pachnie .........., tego nie potrafię przekazać ;)
Pozdrawiam :)
Jeszcze się nieco okwiecę ;)
67
68
Twoje kwiatki, coraz bardziej mi się podobają :grin:
Mnie również chociaż wolę "brzydkie" robale.
hmm... w 67 "coś" siedzi w kielichu kwiatka:grin:
68 - super, to teraz robione?? róże kwitną o tej porze roku jeszcze??
Helmuth i Nipo80 , dzięki :D
Nipo80 , faktycznie w tym białym coś siedzi ;) :shock:
A róże kwitną , aż do późnej jesieni , w zależności od odmiany :)
coś dla Ciebie ;)
69
70 Tu już bez robala ...........
Pozdrawiam :)
Zanudziłam Was kwiatkami .............. ;)
Mrocznych scen cd...........
Pod parasolem ;)
71
72 Tu podobały mi sie kolorki .............
Pozdrawiam serdecznie :)
Czy używałaś statywu? Zjęcia wydają mi się nieostre. Balans też jakby nietrafiony. Pewnie robiłaś na jakimś programie tematycznym?
Helmuth , statywu niestety nie mam :( chyba zaopatrzę się ........, bo zdjęcia nocne , które bardzo lubię nie sposób zrobić bez niego.
Z prawej strony jest reklama świetlna , a wiec kolorki zmieniają się tu , jak w kalejdoskopie ;) ja wybrałam właśnie takie .
Pozdrawiam .
Zgadzam się całkowicie z uwagami Helmutha. Polecam ustawienie, balansu bieli na białą kartkę.
Poza tym na szybko:
71 wylazły dwa brzydkie blicki, podstawa fontanny brzydko ucięta.
72 nie podoba mi się kadr, fontanna dziwnie przycięta z lewej a z prawej wyszło auto i trochę jest tego za dużo się z tej strony dzieje jak dla mnie.
Kiedyś na forum był pokazany sposób jak robić zdjęcie nieruszone z ręki opierając aparat na barku i strzelając z boku. Ja opieram się np o znak drogowy. W sumie dość często wystarczy mały kieszonkowy statyw, który można sobie postawić na murku albo nawet na chodniku.
Pozdrawiam