Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Teraz zrozumiałem, dlaczego w większości przypadków, pożycie odbywa się po ciemku :mrgreen:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty ahutta.
Plus w pamięci :D
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Beata nie sprawdzałaś wcześniej w jakimś saturnie czy innym media markcie jak leży w dłoni ??
mi zawsze tłukli żebym przed zakupem przeszła się obczaić sprzęt :)
m.in dlatego 50-200 odpadł w przedbiegach - bo raczej nie chciałoby mi się go tachać po górach :D
choć przydałby się w mojej kolekcji :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
...choć przydałby się w mojej kolekcji :)
Masz ołtarzyk ? :shock:
:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Kobieta jak ma jedną parę butów to w nich chodzi, jedną sukienkę to wszystkie okazje w niej obskoczy, jeden aparat to nim robi zdjęcia, jednego faceta...
nie od dziś wiadomo że od dobrobytu się w d... przewraca :D
jakieś herezje powiadasz.......jedną parę butów , jedną sukienkę !!! :shock:
To facet w jednej parze spodni będzie chodził aż mu z doopy spadną, albo w jednej parze butów i to jeszcze co chwila zelowanych bo "ulubione"
nawet jeśli ma w szafie kilka innych....
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
Beata nie sprawdzałaś wcześniej w jakimś saturnie czy innym media markcie jak leży w dłoni ??
mi zawsze tłukli żebym przed zakupem przeszła się obczaić sprzęt :)
m.in dlatego 50-200 odpadł w przedbiegach - bo raczej nie chciałoby mi się go tachać po górach :D
choć przydałby się w mojej kolekcji :)
No cóż... nigdzie nie było:( ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo... :)
2 załącznik(ów)
Wszystkiego najlepszego z okazji ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY!!!
Załącznik 115470Załącznik 115471
Jajka wyskrobałam i poświęciłam osobiście :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
...i na fotki brak czasu ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jajka wyskrobałam i poświęciłam osobiście :)
Urocze!