Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
/.../Źle leży w dłoni, mam wrażenie że zaraz mi wypadnie.
Zmień dłoń.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
tak wiem... apetyt rośnie w miarę jedzenia... pewnie za rok będę znów marudzić że to czy tamto:)
pierwsza uwaga... Źle leży w dłoni, mam wrażenie że zaraz mi wypadnie.
Może odeślij i powołaj się na niezgodność towaru z umową? :roll:
oj... każda prawdziwa kobieta musi marudzić choćby nawet miała w rękach jeden z cudów świata to i tak znajdzie jakieś wady:) Właśnie ładuję baterię (swoją drogą żałuję że nie kupiłam 2) i będę uczyć się nowego sprzętu... Nie obiecuję szybkich efektów, niestety praca odbiera mi czas na przyjemności... ale po świętach znajdzie się kilka dni wolnych.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
oj... każda prawdziwa kobieta musi marudzić choćby nawet miała w rękach jeden z cudów świata to i tak znajdzie jakieś wady:)
Teraz zrozumiałem, dlaczego w większości przypadków, pożycie odbywa się po ciemku :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Właśnie ładuję baterię (swoją drogą żałuję że nie kupiłam 2) i będę uczyć się nowego sprzętu... Nie obiecuję szybkich efektów, niestety praca odbiera mi czas na przyjemności... ale po świętach znajdzie się kilka dni wolnych.
I tego będziemy się trzymać, czekając na kolejne zdjęcia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Teraz zrozumiałem, dlaczego w większości przypadków, pożycie odbywa się po ciemku :mrgreen:
No i rozwiązałeś zagadkę :)
Nie marudź, tylko zdjęcia dawaj - nawet TEJ ręki :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Nie marudź, tylko zdjęcia dawaj - nawet TEJ ręki :mrgreen:
Będą, jak tylko znajdę trochę czasu... teraz cały czas pracuje 14-23/01... więc wstaję rano, ogarnę trochę mieszkanie, przygotuję coś na obiadek i muszę się szykować do pracy:/. Oczywiście jest już kilka próbnych pstryków ale potrzebuję na to trochę więcej czasu...:P
---------- Post dodany o 12:08 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
no i jeszcze jajka trzeba skrobać... ja nie wiem kiedy to wszystko ogarnę. Na całe szczęście, na święta będę u mamusi :) Choć to nie oznacza że nic nie muszę robić to i tak mnóstwo pracy mi odpada...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
no i jeszcze jajka trzeba skrobać... ja nie wiem kiedy to wszystko ogarnę. Na całe szczęście, na święta będę u mamusi :) Choć to nie oznacza że nic nie muszę robić to i tak mnóstwo pracy mi odpada...
Oj tam, oj tam :mrgreen:
Masz do koszyczka :mrgreen:
Załącznik 115419
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
oj... każda prawdziwa kobieta musi marudzić ...
Wyobrażam sobie taką sytuację:
prawdziwa kobieta otwiera szafę, w której jest pełno różnych aparatów- analogów zwykłych i lustrzanek, cyfrowych kompaktów prostych i zaawansowanych, lustrzanek i bezlusterkowców. Stoi przed otwartą szafą i załamuje ręce: Nie mam czym robić zdjęć! :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No i znowu system nie pozwala dać plusa :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Masz do koszyczka :mrgreen:
Twoje własne?
Ale masz śliczne :D
Rzeczywiście piękne :)
co do tej szafy to...to,to,to... :) to tylko przyzwyczajenie... :D Lepiej niech to będzie szafa z aparatami niż z facetami...
Kobieta jak ma jedną parę butów to w nich chodzi, jedną sukienkę to wszystkie okazje w niej obskoczy, jeden aparat to nim robi zdjęcia, jednego faceta...
nie od dziś wiadomo że od dobrobytu się w d... przewraca :D