Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Nie chce się domknąć ale krowiakiem oplotę i kłódkę założę! No! :mrgreen: edit: Tera se kombinuj!:-P Załącznik 109006 @ahutta klodki ponownie zalozone, nie tnij ich po nocach...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga @ahutta klodki ponownie zalozone, nie tnij ich po nocach...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Tyś widział, żeby kłódki, drzwi i zamki kostuchę mogły powstrzymać :shock:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Tyś widział, żeby kłódki, drzwi i zamki kostuchę mogły powstrzymać :shock: Ja tam w moce nadprzyrodzone nie wierze...ale uwazam na ostrzezenia....:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Ja tam w moce nadprzyrodzone nie wierze...ale uwazam na ostrzezenia....:mrgreen: Wesoły Roger? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Wesoły Roger? :mrgreen: Takiego wywiesze jak bede plywal po Karaibach za rok...:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Takiego wywiesze jak bede plywal po Karaibach za rok...:mrgreen: Wygląda lepiej... a tak na marginesie... pamiętamy, że to Tropica wątek? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Załącznik 109058
Latarnia pasuje mi tak...:-)
Cytat: Zamieszczone przez waruga Latarnia pasuje mi tak...:-) Zrobiłem też wersję w b&w i sepi...ale jednak odrobina koloru bardziej przemawia do mnie :-)
Cytat: Zamieszczone przez tropic Zrobiłem też wersję w b&w i sepi...ale jednak odrobina koloru bardziej przemawia do mnie :-) Wstaw pozostale wersje.