No! Jeszcze tytuł wątku nadaje się chyba do zmiany, np. na: "(...) już nie całkiem raczkujący fotograf" ;)
Wersja do druku
No! Jeszcze tytuł wątku nadaje się chyba do zmiany, np. na: "(...) już nie całkiem raczkujący fotograf" ;)
Loguję się na forum a tu niespodzianka :) Dziękuję bardzo, nie macie pojęcia jak w tej chwili mi się micha cieszy :)
Gratulacje.
A ja już się trwożyłem, że na dział mięsny Cię chcą dranie przenosić. Albo rybny.
Zgodnie z życzeniem użytkownika Mirek54 fota ucieszonej michy :D Sama malowałam, żeby nie było :)
micha jak najbardziej happy :) pomimo że ciasno (szczegóły :P )
no i moje gratulacje :) :) :)
ostatnia ciepła seria jak najbardziej trafiłą w me gusta :)
Fota 173 naprawde swietna , lubie taki minimalizm , caly watek jest dlugi wszystkich nie zdaze od razu przejzec i sie dokladnie przygladnac ale powiem jedno to nie jest zadne raczkowanie to juz swiadome podejscie do fotografii, chodz powiem ze kadrowanie ale jak sie blizej przyjrze to cos sensownego napisze.
Pozdrawiam:)
jest coś co mnie urzeka w tych zdjęciach - ale nie umiem tego nazwać
ostatnia seria "pokojowa" jak najbardziej trafia w me gusta
zwłaszcza to:
Jest MEGA - i bardzo ale to bardzo mi się podoba :)
Gulasz dobrze mowi. Mnie tez najbardziej przypadlo do gustu wlasnie 3 z ostatniej serii.
Paris, Paris...nic tylko sie wloczyc i zdjecia robic :grin:
Ciekawa seria. Ostatnie smialo wstaw do galerii :)
Masz moze wrsjje drugiego, ale nie centralnie? Ciekaw jestem.
bernard74 - dziękuję za "to nie jest żadne raczkowanie, to już świadome podejście do fotografii" - Twoje słowa cieszą i to bardzo :)
gulasz - miło mi że trafiłam w Twój gust, postaram się żeby częściej tak było :)
masakrer - dzięki, ale przyznam się że powoli kończą mi się pomysły :) W Pradze jednak jest więcej detali, ciekawych miejsc które przyciągają uwagę. Tutaj to głównie zabytki, nic więcej się nie trafia a ile razy można pstrykać Eiffel czy Louvre :) Nic to, za niecały miesiąc lecę do Krakowa i zamierzam zmierzyć się z własnym podwórkiem. Aż wstyd że do tej pory tego nie zrobiłam :)
k@czy - wstawione, dzięki :) Nie mam niestety, ale mogę tam wrócić - może jutro jak pogoda dopisze :)
Jeszcze raz wielkie dzięki za wpisy, miłego weekendu życzę :)
Kraków - to jest to :) :) :)
Rowniez milego weekendu , oraz pieknego swiatla i kadrow w Krakowie a jest co fotografowac.:)
Podoba mi się 174 ;)
pzdr
Mniam... też bym chętnie zżarła takiego kabanosa... Pyszny festiwal.
Gratulacje z powodu zmiany działu.
Bardzo dziekuje za wszystkie wpisy i gratulacje :) Za oknem leje i jakos tak szaro sie nagle zrobilo. W weekend planuje wybrac sie wieczorowa pora na Champs-Elysee, by wreszcie zmierzyc sie ze swiatecznym przepychem Paryza. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Pozdrawiam
Zielony pokój mi podszedł najbardziej. Bo pokój powinien być radosny, a nie smutny. :)
Witaj Nataszach!
172 i 174 jako antypody nastroju, tak nie przewidywalnego jak Astor Piazzolla.
Miał być Kraków i jest Kraków, bo nie ma to jak zmierzyć się z "własnym podwórkiem" :)
175
176
177
Pozdrawiam :)
Tak sie gapie i gapie i po chwili namyslu doszlam do wniosku, ze ostatnie najbardzij mi sie podoba.
Dobry kadr i swiatlo tez fajnie zagralo.
Dawno cie tu nie bylo :wink:
Pozdr.
175- Przecudne jest to dzieje się na obwodzie obrazu, 177. Ciekawe Światło, i interesujący motyw. Szkoda wielka, że nie ma exifów - zdjęcia z analoga? Mniej miałbym pytań.
Pozdrawiam AP.
Wybieram 177. :-)
Tak, zdecydowanie 177!
P.S. Fajnie Cię znowu "widzieć" :grin:
Bliska jest mi taka tematyka i sposób przedstawienia. Gra światło, natomiast kadrowo można by jeszcze pokombinować.
Jakiegoś szkła - manuala chyba używasz ?
Witam wszystkich i dziękuję za miłe przywitanie po tak długiej przerwie :) Cieszę się, że ostatnia wrzuta znalazła uznanie w Waszych oczach :)
Poniżej pragnę zaprezentować "serię barową", zapraszam i pozdrawiam serdecznie :)
178
179
177 ładnie "światło zagrało " no i kadr niczego sobie - dobre foto
Nataszach 179. pasi mi.
Krakowska seryjka bardzo fajna. :) Ładne światło na wszystkich, choć środkowe jakby trochę wypłowiałe. Za to 175 i 177 - świetne.
Z poprzedniej serii 177 wyszło świetnie a barowe intrygujące :)
Barowe takie surowe i odarte są. Reklama zachęcająca do...raczej to nie jest.
Dziekuje za wpisy, ale i przepraszam ze tak okropnie podziurawilam swoj watek. Bawiac sie w edycje zdjec na flickr, pozmienialam parametry dostepnosci zdjec i niestety, nawet po przywroceniu poczatkowych ustawien, na forum Olka czesc z nich stala sie "niedostepna"... chlip chlip
:(
Zainspirowane twórczością Antoine D'Agata...
180
181
Pierwsze na nie ( jakoś tak moje poczucie estetyki tego nie przyjmuje) ;) Drugie na tak :)
A mnie zadne z tej dwojki.
Odnośnie poczucia estetyki, to przypomnę tylko że inspiracją był tutaj Antoine D'Agata, który w swoich fotografiach porusza takie tematy jak: nocne wędrówki, prostytucja, seks, narkotyki, alkohol oraz CIAŁO w jego naturalnym kształcie i formie bez cienia ulepszaczy. W swoich pracach kładzie ogromny nacisk na fizyczny aspekt ludzkiej natury i odziera ją z powszechnie propagowanego i akceptowanego, plastikowego kanonu piękna.
Odnośnie techniki, jeżeli to ona jest powodem bycia na "nie", to bardzo proszę o wskazówki :) Dopiero zaczynam w tym temacie :)
Technike,zeby byla adekwatna do tematu trzeba poznac od srodka,dotknac jej.
Kurcze,jakos nie moge sobie Ciebie wyobrazic zamknietej w pokoju,nacpanej,z samcem owlosionym i spoconym,gdzie ukradkiem probujesz go w "miedzyczasach" sfotografowac:wink::wink:
Moze sie wycofasz z tematu,co??:?: