Odp: TOKIN[kowe] zdjęcia różne
Bardzo ciekawa fotorelacja. Twoje zdjęcia oddają klimat zajęć i niekoniecznie musisz szukać tego "jednego" bohatera, pokazujesz w jaki sposób udział w tych zajęciach wpływa na całą grupę i jak dla mnie tak jest dobrze i ciekawie.
Ciśnienie atmosferyczne sięgnęło dziś dna....:evil:
potem zaczął padać śnieg:
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Te zajęcia odbywają się tam regularnie - tzn jedno przedpołudnie jest zarezerwowane na stałe dla podopiecznych ośrodka. Pomyślałam, że skoro "wychodziłam" sobie stosowne pozwolenia, to chciałabym zrobić tam coś większego. Mam zamiar pojawić się tam jeszcze kilka razy, chciałabym też wybrać jednego bohatera i zrobić o tej osobie reportaż. Nie wiem na ile mi się uda, bo pojęcie foto-reportażu i narracji w fotografii wcale nie jest łatwe, mimo, że pozornie takie się wydaje. Do tego już po pierwszych zajęciach widzę, że nie wszystkie osoby są jednakowo ufne wobec "nowych" i "obcych". A ja właśnie jestem tam obca, przynajmniej na razie.
Zobaczymy, może się coś większego urodzi...?;)
Dzięki za komenty!
Mój kuzyn urodził się w małżeństwie z konfliktem serologicznym. W tamtych czasach nie umiano skutecznie walczyć ze skutkami. I właśnie kończył podobną szkołę dla niesłyszących w Lublińcu. Te zdjęcia to jakby powrót do przeszłości.
Dzięki i pozdrawiam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Ciśnienie atmosferyczne sięgnęło dziś dna....:evil:
potem zaczął padać śnieg:
Trochę Ci zatroszczę , tak od 2 tygodni wyglądam odrobiny śniegu. Na razie widuję go odrobinę w gorach w oddali.
Pozdrawiam AP
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Trochę Ci zatroszczę , tak od 2 tygodni wyglądam odrobiny śniegu. Na razie widuję go odrobinę w gorach w oddali.
Pozdrawiam AP
Obiecać na 100% nie mogę, ale.... chyba idzie ta śnieżyca w Twoją stronę. Jutro możesz zastać biało za oknem, tuż pod domem:)
Teraz wracałam do domu - dwupasmówka zasypana na biało, świata nie widać, bo tak kurzy, w samym mieście.... tiry stoją pod każdym wzniesieniem... drogowcy śpią:evil:
No ale ...jak już nie trzeba kierować to ...robi się bajkowo;)
Horrorycznie tak te pierwsze śniegi pokazujesz, TOKINo.
Bo tak to odbieram... tak było miło, drogi czarne, nie trzeba było odśnieżać, lekkie buty (wczoraj w czółenkach pomykałam!) i lekka kurtka, rękawiczki na dnie szuflady.. a tu nagle... horror - do tego u mnie...wszędzie pod górkę... a ludność z oponami zimowymi jakoś się nie spieszy..;)
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
a ludność z oponami zimowymi jakoś się nie spieszy..;)
Zima znów zaskoczyła drogowców. Któż normalny spodziewałby się śniegu w środku grudnia!
;)
Mam przerwę świateczną w zbieraniu materiału do reportażu, więc tym razem spacer... plenerowy - chyba warto było zabrać aparat, bo wszędzie biało i ...nadal bez przerwy sypie!
Po-zmroczne życie śniegu;)
137.
138.
139.
140.
141.
Wszystkie fotki z ręki, bez stabilizacji i przy umiarkowanym wietrze...
141 mnie sie bardzo podoba.Jednak chyba bym liznal swiatlem wbudowanej oswietlajac snieg i strukture jego i te przykryte pierwszym sniegiem galazki.
To tak by chyba wygladaloZałącznik 58132a w kolrze bajkowy klimat byl by bardzo uwidoczniony.Ach temu kadrowi to i typowa potoczna zlota jesien nie przeszkodzi.Kurde to tylko dwa drzewa.