Lepsze jest wrogiem dobrego. Poczekam, aż E3 porządnie stanieje i wtedy go kupię. To, że mam luźny stosunek do sprzętu nie oznacza, że będę robił całe życie foty jednym aparatem.
Kociasek, a coś Ty taki upierdliwy?
Wersja do druku
Spokojnie, Rafale, ja tylko grzecznie pytam. Przeczyć samemu sobie jest rzeczą ludzką :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Otóż to, od razu mnie to zastanowiło. No chyba, że chodzi o ten obrotowy ekranik i focenie z biodra, ale tu e330 (i 2 Soniaki) oferują coś znacznie lepszego.
kociasek, tylko krowa nie zmienia zdania, a wybrzydzać, i mieć kaprysy to podstawa bycia człowiekiem. Każdy ma do tego prawo nie tylko Rafał, więc czego się czepiasz !! Nie sugeruj niczego zwłaszcza Rafałowi bo on wie dobrze czego chce
E3 do street się słabo nadaje. Podobnie jak każda lustrzanka kłapiąca lustrem. Ale mam nadzieję przed zimą uruchomić studio, gdzie mam nadzieję fotografować piękne kobiety. :wink:
kociasek-nie krepuj sie-idz na calosc :) skoro juz wiesz jakiego aparatu rafal potrzebuje, to juz mu dopowiedz wszystko: jakich zdjec mu jeszcze brakuje i najlepiej gdzie i jak je ma zrobic.
jesli juz chcesz sie czepiac, to rob to z sensem :wink:
alakin i chyba dobrze że nie wiedziałeś bo byś nie kupił :), a tak szczęśliwie sobie używasz