Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Gdzieś Ty krowę z grzebieniem widział?? Nawet Milka z alpejskiego mleka, takich cudów niema. U Doktore nie takie rzeczy są możliwe...
Cytat: Zamieszczone przez apz U Doktore nie takie rzeczy są możliwe... Tam jest i krowa i nororożec ale satelitarny też bez grzebienia. Choć nadzieja po udach umiera ostatnia, więc może, może... .
Doctore nie zawsze jest potrzebny...;-) Załącznik 108691 ale grzebień by się przydał :-P
Cytat: Zamieszczone przez tropic Doctore nie zawsze jest potrzebny...;-) ale grzebień by się przydał :-P Lokowka rowniez :-)
Cytat: Zamieszczone przez tropic Doctore nie zawsze jest potrzebny...;-) ale grzebień by się przydał :-P Zgrzebło raczej i szczotka obrotowa...
Cytat: Zamieszczone przez apz Zgrzebło raczej i szczotka obrotowa... Mam taką to się turbo-szczotka zwie, przy odkurzaczu mam!
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Mam taką to się turbo-szczotka zwie, przy odkurzaczu mam! Używasz do czesania ?????? :shock:
Cytat: Zamieszczone przez tropic Używasz do czesania ?????? :shock: Czego chopie? Na głowie?
Cytat: Zamieszczone przez tropic Używasz do czesania ?????? :shock: Robi nia porzadek na klacie i plecach :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Robi nia porzadek na klacie i plecach :mrgreen: I pod pachamy! Potargany nie chodzę!:evil: Uprzedzam głupie pytania i odpowiadam: też. :mrgreen: