Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Od pluskania, to Tyś szpec vel bosman.:-P Pluskał , nie pluskał plama po lewej się mnie nie podoba..
Zmałpowałem "Twoją" rzekę :-P
Cytat: Zamieszczone przez apz plama po lewej się mnie nie podoba.. może monitor trzeba wytrzeć? :wink:
Cytat: Zamieszczone przez edorka może monitor trzeba wytrzeć? :wink: Niby aparatem ? Nie mam zadniego kerszera pod ręką, ale pod kątem do światła czystym się być wydaje...
Tropic! Żyjesz??
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Tropic! Żyjesz?? Zyje, Kasę pokwitował...
Cytat: Zamieszczone przez apz Zyje, Kasę pokwitował... To o niczym nie świadczy.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor To o niczym nie świadczy. Chcesz powiedzieć , że kasę pokwitował ktoś inny podszywający sie pod tropic-a. Nie wierzę składnia była tropic-owa...
Cytat: Zamieszczone przez apz Chcesz powiedzieć , że kasę pokwitował ktoś inny podszywający sie pod tropic-a. Nie wierzę składnia była tropic-owa... To nawet zombiak potrafi. A foty? Foty Tropyka? Się pytam zdzie? A modelka ona, której uda podziwiać nam dane było?
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Tropic! Żyjesz?? Zagadujesz jakbyś interes miał ;-) :-D