226
Wersja do druku
225 jest świetne :) panorama też niczego sobie :)
Dzieki za kometarze,
Miałem na innej karcie pare panoramek i znikly, swormatowalem karte niewiedzac ze tam jeszcze sa.
A tam beda nastepne.
Ostatnie bardzo ładne, niestety poleciało w lewo (patrz linia horyzontu).
Rafale tez sie zastanawiałem nad linia horyzontu i wychodzi na to ze taka jest, fotka cyknieta z statywu który poziomowałem.
Ogrodzieniec ... miło i cieplutko :) ładna fotka
Jakie piękne miejsce :D
228 mi się najbardziej podoba, ale te dwa pozostałe też niczego sobie. :) Może jakoś inaczej bym wykadrowała tylko tego stracha na wróble... ale nie wiem jak...
231 sielankowo .. a 233 bajeczka :D
Szklarz,
Chatki ze skansenu bardzo fajnie ujete i z dobrze wyczajonym światłem - prosto do folderu.
Dwie ostatnie fotki niezłe. Na pierwszej z łódką na wodzie widać spełnione zamierzenie kompozycyjne, choć moje oko odczuwa niedosyt tonów w cieniach. Ale niech tam, obiekty są przedstawione konturowo, więc może być.
Na drugiej ten niedosyt jest większy, ponieważ fotka przedstawia wieczorny krajobraz i jednak więcej szczegółów by sie przydało, aby były jakieś łagodniejsze przejścia tonalne od jeziornej tafli do czerni lasu. Czerń ta jest zbyt głęboka, zabrakło dynamiki. Gdyby to był krajobraz wyrażony konturami (jakieś skały), to OK, ale tu widok na ziemię jest z góry i brak jaśniejszych tonów trochę razi. Ratują wszystko w dużym stopniu czerwone dachy na zielonej polanie, na pierwszym planie.
Pzdr, TJ
Panoramka fajna. 235 tez calkiem mi przypadlo do gustu, choc chyba troszke zbyt pusto na tym zdjeciu. Nie bardzo jest na czym okko zaczepic.
Pzdr
chyba sobie kupie panoramiczny 32" monitor aby ja obejrzec:) ale przyjemna bardzo
oj troszkę krzywe i ne ma na czym zaczepić oka mimo iż zdjęcie jest rozległe, posiadasz lepsze w swoim dorobku :]
pzdr
Dziekan
tak tak powoli to się przyzwyczajam do Twoich fotek .. świetna robota
Panoramy masz świetne. Czym składasz??
239 fajne kolorki, podoba mi się to zdjęcie jak i poprzednie.
Panoramki składane w Adobe Photoshop Elements 5.0, wtyczka Photomerge panorama.
sławekb
Mieszkasz w Łagowie koło Poznania.
nie, woj. lubuskieCytat:
Zamieszczone przez szklarz
E to fajnie masz, jest tam ładny zalew i super zameczek.
To są 2 jeziora rynnowe a pośrodku Łagów, Wokół Łagowski Park Krajobrazowy, kilka rezerwatów przyrody. Zapraszam jesienią kiedy liście zmieniają barwy, wtedy pięknie wygląda buczyna łagowska.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Dzieki wielki, jak tylko bede w tamtych okolicach to na pewno wpadne.
240 - bardzo fajne ujęcie zarówno pod względem kompozycyjnym jak i kolorystycznym. Zdecydowanie mi się podoba :-)
237 i 239 bardzo mi sie podobają
Tao dzieki ze wpadłes.
242
243
@ 244: flawless victory
244 - świetne !!
Naprawde ladne foty. Piekne kolory, pastelowe. Pozwalaja natchnac pozytywnie czlowieka.
244 - ok... ale dlaczego leci i dlaczego została paskudna obwódka wokół drzew?