1 załącznik(ów)
Odp: Opowieści dziwnej treści :)
Janeczk z góry wybacz, że użyłem ludzika zastępczego w roli Heńka. Mam gdzieś dwa podobne ale znaleźć nie mogłem :). Wiesz jak to jest z tym całym stosem zabawek walającym się pod nogami :)
Ale wracając do historii to na co Heńkowi te potwory? No na co? Skoro on jest głupi bo zakochany na śmierć w Lego Lidzi. Dał nam przecież przykład dzielny Heniek jak pod pociąg rzucać się mamy:). No i wparował do Lego Lidzi wściekły oraz z miłości zrozpaczony, gotów posunąć się do najgorszych czynów a ta filutnie rzęskami zamrugała i pokazała mu to co trzeba (a Heniek lubi zarośnięte) no i chłopaczyna wymiękł, padł na kolana i krzyknął "przebacz o miła, że w Ciebie nie wierzyłem". Sorry resory Janeczek ale przysłowie mówiące "Że oczy mu pipk..... zarosły" jest prawdziwe i w tej historii. A ona znów się nim zabawi, wykorzysta i będzie miała leszcza na zasadzie - przynieś, zanieś, pozamiataj a do zabaw inni :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1382205555
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Pomysłowe Dobromiry tak mają.:grin:
A ja też plusa dać nie mogę.:cry:
Dajcie mi lepiej minusa bo coś ostatnio za dużo plusów zbieram a nie chcę wyjść na kujona i lizusa hihi :). Zamiast pitu, pitu to aparaciki do rączki i klecimy własne historie nawet ze spinaczy biurowych :). No co wstydzicie się? A słitaśnych foci wrzucać do galerii to się nie wstydzicie hihi ;)
Ech Czarus, co ja Ci tam mam teraz napisac, zakonczyles taka pienknom historie?
BTW,
futro jej z kipa zrobiles??:)
pozdrowionka
Janeczek spoko, spoko wymyśli się następną historię. Wstawisz Ty albo ja albo ktoś inny. Musimy rozruszać trochę to niemrawe towarzycho. Oni pewnie by chcieli ale boją się tematu DISCO-POLO-FOTO co by ich nie wyśmiali hihi :). Chociaż kilka prób innych już tu mieliśmy i mam nadziję, że wrócą oraz widziałem niewinne podrygi Bodzipa chociaż zgania, że to syn robi a on jedynie obrabia hihi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Chociaż kilka prób innych już tu mieliśmy i mam nadziję, że wrócą oraz widziałem niewinne podrygi Bodzipa chociaż zgania, że to syn robi a on jedynie obrabia hihi :D
Łoj synek, weź odstaw flaszkę, bo jak żeś mnie z Bodzipem pomylił, to widać dziś za kołnierz żeś nie wylewał :p :mrgreen:
Ty, a jak dzieci się teraz do tej zarośniętej Lidzi dorwą, to jak im to będziesz tłumaczył? Że niby edukacja seksualna? ;) :p :D
Sorrrrrrrrrrrrrry Ahutta wybacz foooopaaaaa z mojej strony :). Wy to dwa takie śmiechulce z dystansem do otoczenia to mi się pomerdało :). A co mam powiedzieć dzieciom? Tylko prawdę - CzaRmaX pomalował ludzika kredką świecową. Tylko proszę nie kojarz słowa świecowa z tym miejscem bo znając Ciebie pewnie by tak było hihi :D. A Ty lepiej rób te foty z "synem" i wstawiaj :). Zabawa to zabawa a zabawa daje uśmiech potrzebny każdemu :)
P.S.
Dzisiaj to leczę kaca i się zastanawiam czy go nie przegonić :)
Ja tylko córkę (nie Lidzię). Syna niestety niet...
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jeżeli niestety to tylko, że nie wstawiasz tutaj dziwnych fot :) (ja tez mam tylko córkę i też nie Lidzię). Masz poczucie humoru więc powinieneś spróbować :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A Ty lepiej rób te foty z "synem" i wstawiaj :). Zabawa to zabawa a zabawa daje uśmiech potrzebny każdemu :)
U niego to jest moment ekstazy tematem i potem przechodzi. Zmuszać go nie będę, jak znowu przyjdzie mu ochota na pstrykanie to coś zmalujemy :D
---------- Post dodany o 22:39 ---------- Poprzedni post był o 22:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Oooo, cześć "śmiechulec" :mrgreen:
1 załącznik(ów)
A na dobranoc niech Was trochę Lego Lidzia postraszy :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1382220193
No i teraz kurde spać nie będę :evil: