Odp: Makro - i wszystko na ten temat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
A Ty znasz zasady? Ja na razie nie mogę komentować - za nowa jestem, ale jak będę mogła, to zapewniam, że będę komentować
ale w wątkach chyba możesz komentować zdjęcia (chyba, że o czymś nie wiem)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
ale w wątkach chyba możesz komentować zdjęcia (chyba, że o czymś nie wiem)
Mogę, ale poczekam na możliwość komentowania pod zdjęciem. Zaraz nas admini wytną za zaśmiecanie wątku o makro :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Można, ale po co? A nuż się człowiek czegoś ciekawego dowie. A do ocen nauczyłam się mieć dystans .
Widzę że bardzo ci na ocenach zależy.
Zamieszczaj zdjęcia na digart.pl . Tam to dopiero nabierzesz dystansu do ocen.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Widzę że bardzo ci na ocenach zależy.
Zależy mi na komentarzach. Na ocenach mniej. A na ocenach bez komentarza nie zależy mi w ogóle.
---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post był o 20:45 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Zamieszczaj zdjęcia na digart.pl .
Obiektywni.pl są lepsi :P A o tym, gdzie będę umieszczać swoje zdjęcia zdecyduję sama.
Ale nie musisz chyba się denerwować na użytkowników forum. Czasem ktoś coś napisze, innym razem nikt nic nie napisze, i nic nie skomentuje. Jak coś pokażesz ciekawego to pewnie i komentarze się pojawia pod zdjęciami. Czasem ktoś umieści zdjęcia i nikt nie skomentuje tych zdjęć. Tak czasem jest.
Może tak troszkę więcej luzu w życiu się przyda .:wink:
Pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
A Ty znasz zasady? Ja na razie nie mogę komentować - za nowa jestem, ale jak będę mogła, to zapewniam, że będę komentować. I nie mam postawy roszczeniowej, a najwyżej przyzwyczajenie z poprzedniego miejsca. Tu jest zdjęcie, za które k@czy postawił mi 1
https://galeria.olympusclub.pl/displ...p&cat=0&pos=52 Pozdrawiam
P.S. Jesteś adwokatem k@czy'ego?
Mówię o komentowaniu na Forum. Jestem jego adwokatem, bo stwierdziłam, że miał prawo wystawić Ci niską ocenę? Faktycznie spłynęło to po Tobie jak po kaczce...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Obiektywni.pl są lepsi :P A o tym, gdzie będę umieszczać swoje zdjęcia zdecyduję sama.
Teraz to już jesteś arogancka. A jeśli chcesz, by inni komentowali Twoje zdjęcia, to bycie dla nich niemiłą nie jest najlepszym sposobem, by ich do tego zachęcić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Zależy mi na komentarzach. Na ocenach mniej. A na ocenach bez komentarza nie zależy mi w ogóle.
W takim układzie założenie własnego wątku chyba byłoby jednak lepszym pomysłem...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Mogę, ale poczekam na możliwość komentowania pod zdjęciem.
A to czemu? Skoro nie możesz na razie komentować w galerii, przyczyń się jakoś do rozwoju społeczności na Forum.
Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Teraz to już jesteś arogancka.
No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Może i jestem arogancka, ale "pluć do kaszy" sobie nie pozwolę. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
Spokojnie. Nie są to dziwne zasady.
A co stoi na przeszkodzie aby zdjęcie które umieściłaś w galerii , umieścić je także na forum w zwykłym wątku. Nie ma żadnych przeciwwskazań do tego. Będziesz mieć i oceny w galerii i komentarze na forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Spokojnie. Nie są to dziwne zasady.
Dla was nie, dla mnie tak. Tam gdzie byłam nie wklejało się zdjęć na forum, lecz dyskutowało o nich pod zdjęciem w galerii. Myślisz, że tak łatwo się przestawić? Hop i gotowe. Niestety :( No i zasyfiliśmy wątek o makro, bo powitań mi się zachciało :P Chciałam być miła, ale nie wyszło. Ale Ranking jest fajoski :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Pozdrawiam
A moze to Ty masz dziwne zakorzenione zasady.Musisz sie przyzwyczaic.Nie bedziemy zmieniac zasad tylko dlatego,ze masz dziwne przyzwyczajenie zakorzenione.
Co do postu dodanego to polecam melise.