Według mnie fotografia cyfrowa aż sama prosi się o obróbkę - żal nie skorzystać. Pokaż co potrafisz! :)Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Wersja do druku
Według mnie fotografia cyfrowa aż sama prosi się o obróbkę - żal nie skorzystać. Pokaż co potrafisz! :)Cytat:
Zamieszczone przez willow32
to dobry pomysł ;)
jestem w ogóle za stworzeniem jakiegoś podwieszonego tematu gdzie można byłoby coś takiego pokazywac, np jak jest zainteresowanie daną fotką to autor pokazuje oryginał i krok po kroku tłumaczy co było robione, kilka wskazówek itd...
jestem za
Głośno i wyraźnie przytaknę koledze "lessie".
Dopiero wgryzam się w tajniki obróbki (co prawda w Gimpie nie PS-ie), ale bardzo chętnie dowiem się jak to robią duuużo "lepsiejsi" ;)
Oczywiście nie mówię tu o gotowych przepisach, ale o idei i sposobie dojscia do zamierzonego efektu.
Jestem ZA!
Pozdrawiam
ok, coś sie ruszyło :) no to teraz powiedzcie mi jak to zrobić...zdjęcie przed i po powiesić nie problem, ale zeby opisać krok po kroku jak do tego doszło to raczej nie ma szans, za dużo tego :( ewentualnie mogę dodać zrzut ekranu na którym będzie widać np ilość i jakie warstwy były uzyte...sam nie wiem. , tutorial jak profesjonalnie wygładzić cerę modelki mogę napisać tylko gdzie go zamieścić??
Czekam na jakies pomysły :)
pozdrawiam
kolejne fotki z Sergiuszem, przyszłym modelem jak sadze :)
17.
18.
19.
zachęcam do komentowania, może jakieś dziewczyny są na naszym forum i zabiora głos :D
3. fotki
3. sytuacje
2. koszule
1 i ta sama mina
+dośc umolny cień na ostatnim
grizz Ty upierdliwy malkontencie :razz:Cytat:
Zamieszczone przez grizz
a co to znaczy umolny??
Wolisz ochy i achy zamiast upierdliwości (umolności?)
;)
Napisałem Co mi się nie podoba ;p
Nie pasuje mi mimika twarzy modela. Byc moze to jego natyralny wyraz twarzy ale mam nieodpart wrazenie ze staral sie byc "twardzielem" na tych fotkach. To moje pierwsze wrazenie. Moze jakby usiłowal sie usmiechnac czy zrobic jakas mimike. Albo moze sprobuj zaproponowac mu zeby cos zaczął relacjonowac, cos co go bawi, moze zeby ci kawal opowiedzial a ty w tym momencie uchwyc jego naturalnosc.
Zdjęcia bardzo ładnie poświecone (jak zwykle u Ciebie), ale tematyka nie moja. Pokazuj piękne kobiety, najlepiej nagie ;) .