Kloss mam wielką prośbę,,, czy mógłbyś mi przesłać pełnego jpg z tej ostatniej fotki ?.
Wersja do druku
Kloss mam wielką prośbę,,, czy mógłbyś mi przesłać pełnego jpg z tej ostatniej fotki ?.
A to jedno czerwone światło - ktoś przez wysepkę przejechał :roll:
Kapitanie, na jakim ISO robione to zdjecie? Prosiles, by pytac, wiec pytam :) Jak tam sie sprawuja obiektywy? Jesli mozesz, bo np. miales w reku i cykales nim jakies fotki, to porownaj prosze 14-45 z 14-42. A jesli nie mozesz, bo nie znasz 14-45, to napisz cos o tym 14-42.
Pzdr
suchar - ISO 100. Co do obiektywów to wypowiem się potem, teraz spadam bo mam prace do zrobienia...Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Skoro ISO 100 to niedziwne, ze nie ma szumow :) Ok, jak bedziesz mogl cos napisac, to bardzo bede wdzieczny. Ciekaw jestem mozliwosci tych szkielek, bo np. o 14-42 czytalem raczej duzo dobrego.
Pzdr
A może autobus albo coś co ma światła na górze?Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
pozdrawiam
Racja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Yx
Cytat:
Zamieszczone przez Kapitan KloSs
Sprawdzałem E400 w sklepie i myślę, że pod względem ergonomii, to jest największy niewypał w ostatnich czasach.
Już Canona 350 nie ma jak trzymać trzema palcami, ale Olka E400 to już w ogóle nie ma jak trzymać, bo on w ogóle nie ma gripa.
Totalne nieporozumienie, tym bardziej dziwne, że wszystkie inne Olki są pod tym względem bez zarzutu.
Pozdrówka
Przesadzasz - robiłem nim zdjęcia i problemów nie było - trzymasz tak jak stare lustrzanki, które też gripów nie miały, a rozmiarowo też były zbliżone. Skoro E-400 zdjęć się zrobić nie da to jak według ciebie trzymać kompakty?Cytat:
Zamieszczone przez m_o_b_y
Cytat:
Zamieszczone przez siwyjohn
Tradycyjne lustrzanki były wygodniejsze w trzymaniu od cyfrowych, bo było dużo miejsca na uchwyt w miejscach stanowiących osłony dla szpulek filmu.
Canon 350 był powszechnie krytykowany za tragiczną ergonomię, ale i tak jest dużo lepszy pod tym względem od E 400, który chyba bije rekordy niewygody obsługi.
Co się tyczy kompaktów, to zazwyczaj sa dużo lżejsze, poza tym służą raczej do fotografii typu point-and-shoot, więc wygoda uchwytu i dostępu do przycisków ma drugorzędne znaczenie.
O tym, jaką pomyłkę stanowi E 400 - i to właśnie głównie ze względu na ergonomię, bo inne parametry ma bardzo dobre - najlepiej świadczą jego mierne wyniki sprzedaży.
Pozdrówka