Rocco, to nie działa w IE.
A co do komentów, ja nie jestem przekonany, czy powinny być moderowane. Każdy ma prawo do wypowiedzi, chyba, że jest sprzeczna z prawem i regulaminem.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Rocco, to nie działa w IE.
A co do komentów, ja nie jestem przekonany, czy powinny być moderowane. Każdy ma prawo do wypowiedzi, chyba, że jest sprzeczna z prawem i regulaminem.
Pozdrawiam
Dzięki Rocco. Ja akurat używam FF.
Nie wiem, czy słusznie, ale widze w tym zdaniu ironię. Chętnie poznam opinię na ten temat. Mnie wydaje się niestosownym usuwanie komentarzy pod zdjęciem, choć oczywiście możemy tę funkcję wyłączyć. Tylko to będzie "takie se rozwiązanie" MBSZ.
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Na OC 25% ze 180 tysięcy UV w ostatnich 30 dniach.
Pozdrawiam
A ktoś to sprawdza czy każdy user wstawia tylko jedno zdjęcie? Jak się kliknie w image info ostatnio dodanych zdjęć to widać, że niektórzy wstawili po dwa. Dwa okienka z kwiatkiem mają tego samego autora oraz zdjęcia "most odbicie w wodzie" oraz "ptaki" też mają tego samego (innego niż okienka):roll:. Pozdrawiam
Nie, jeśli nawet była tam wyczuwalna ironia to niezamierzona. Owszem, zawsze mogę wyrazić swoje zdanie ale bez pouczającego "tonu". Swoim wpisem pod zdjęciem chciałem tylko przekazać to, co tam napisałem; Foto 2008 to własny wybór każdego z forumowiczów. A że niektóre z prac są mniej udane niż inne to chyba całkiem zrozumiałe.
O propozycji usunięcia komentarzy nic mi nie wiadomo i niczego takiego nie sugeruję.
Ty masz dane, ja tylko żartowałem.
Sam IE to jeden wielki żart ;)
PS
Też zwróciłem na to uwagę.
Gdyby chciał stworzyć taki album, to jaki format byłby najlepszy? Jaki papier? Ile stron/zdjęć? Popytam w drukarniach nt. ceny ale trzeba by to było sprecyzować.
jeżeli dodałem dziś już dodałem zdjęcie do galerii to czy jeszcze mogę dorzucić do wystawy?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
sprawdziłem, nie działa, bardzo proszę PT Adminów o możliwość dodania zdjęcia jeszcze przed 23,59 lub zaakceptowania zdjęcia przysłanego o 0.00 dnia 19.01