Trochę MZ, za bardzo "płonące" te czerwienie, ale 102a powiesiłbym sobie na ścianie :grin:
Wersja do druku
Trochę MZ, za bardzo "płonące" te czerwienie, ale 102a powiesiłbym sobie na ścianie :grin:
Zazłociłeś nas :) jak zwykle przepięknie. A wiesz ostatnio tak właśnie myślałam, że dawno nic nie dodałeś na tym forum. :)
:grin: I nawet nie wiesz, jak się cieszę, że wpadłeś i wstawiłeś nowe zdjęcia. Ostatnio juz przekopałam internet w poszukiwaniu Twoich zdjęć :wink: I znalazłam !!! :grin:
Jak zwykle bardzo ładne prace. Piękne kolory, pięknie przedstawiona jesień.
Lubię Twoje pocztówy. Sądząc po nich spokojny z Ciebie człowiek. Szkoda, że ostatnio tak rzadko wpadasz do naszego grajdołka.
Super kolory :) "złote" :)
Miodnie ukazałeś te miodowe kolory jesieni. Taką jesień to ja mogę mieć codziennie.
jolly Dzięki za zainteresowanie.
Rafał chyba się muszę z toba zgodzić ze spokojny ze mnie chłop, w sumie to zaglądam na forum tylko ze sie nie loguje i nie wstawiam zdjęć ale postaram się nadrobić.
Dzięki za komentarze.
Parę zdjęc z ubiegłej zimy,
592
593
594
592 bomba widok :)
Kolory jesieni fantastyczne, mgła czarująca i bardzo lubię do Ciebie zaglądać bo wiem, że zobaczę przepiękne widoki które bardzo lubię. I prośba nie zaniedbuj wątku.