OV3 oczywiście !
Wersja do druku
No to powiem Ci, że mieszam w tym OV, mieszam i jakoś nie bardzo to mieszanie mi się podoba. W końcu otwarłem w ACDSee i dokończyłem w Gimp-ie i takie dwie namieszałem.
Załącznik 103620 Załącznik 103621
Tak spsułem te foty. :-(
Chyba mnie nie pobijecie. :-)
Całkiem dobrze wyszło. Może jeszcze troszkę więcej ostrości by się zdało. Ahutta z kolorami przesadziłeś mz. Pierwsze zbyt czerwone, drugie za żółte. Aczkolwiek fakturę wyciągnąłeś na maksa.
Dorzucę i swoją wersję:)Załącznik 103645
Może tak...
Załącznik 103649
Zdjęcie nie jest tragiczne ale myślę, że warto popracować jeszcze nad zdjęciami. Masz może jakieś z modelem ? dla porównania
Ale się wyrażasz :D
Bogdana wersja też mi się podoba. Teraz pozostaje nam poczekać na autora, ale już wiem, że będzie niepocieszony, bo Tropic całość obróbki w OV robi i ew. podrasowanie zdjęcia w Gimp-ie/PS już nie wchodzi w grę. I tu pojawia się problem, bo myśmy się w większości wywoływali te zdjęcia w innych programach i pewnie dodatkowo jeszcze obrobili. Nic to, przyjdzie, zobaczy, pogadamy :)
Co tu dużo gadać...wersja Andtor-a chyba najlepsza.I masz rację Arek,wolę jak się nie grzebie w PS-ujach. Ideałem byłoby jakby takie cuś z puszki wyszło ! To jest prawdziwa fotografia...bez postprodukcji....:-)