W poprzedniej serii na ostatnim zbrakło mi ramki na ostatnim zdjęciu, to jedyny mankament.
Z aktualnej 553 mi najbardziej podchodzi.
Na 554 odbicie chmur w wodzie potraktowałem na początku jako 256kolorową paletę barw, trochę to nieciekawie wygląda.
Wersja do druku
W poprzedniej serii na ostatnim zbrakło mi ramki na ostatnim zdjęciu, to jedyny mankament.
Z aktualnej 553 mi najbardziej podchodzi.
Na 554 odbicie chmur w wodzie potraktowałem na początku jako 256kolorową paletę barw, trochę to nieciekawie wygląda.
Pierwsze trzy kwiatuszki z przedostatniej serii i zachód słońca nad jeziorem z ostatniej są znakomite.
Piękne światło i kolorystyka.
Kwiatki bardzo malownicze, najlepsiejszy 548. 553 bardzo fajne konturowe zdjęcie i 554 znowu bardzo malowniczy widoczek-świetne światło. Z ostatniej serii podoba mi się 555.
Ostatnie ładne. Fajny efekt z ogniem.
Świetna cała ostatnia seria, plastycznie i malowniczo... Gdybym miał wybierać, to.... miałbym problem :wink:. Ponadto ciekawy pomysł z dmuchawcami i ogniem...
Pozdrawiam...
Pięknie u Ciebie. Bardzo podziwiałem zdjęcia pól na których oddałeś istotę tego co jest daleko od szosy. Kolorystyka maków i swiatełko jakie do tego zaprzęgłeś w niezwykły sposób oddaje ich urok. Konturowe przy zachodzacym słońcu jak i symetria odbić w wodzie okraszona sylwetką łabędzia ekscytujaco zakomponowane. Krótko pisałem lecz długo oglądałem więc dzięki za tak wspaniałe widoki.
Maki miodzio :)
Jak zwykle znakomite zdjęcia, a maki fantastyczne.
Pozdrawiam
Fotki 547, 547, 548- bardzo podobają się. Natomiast "latawce, dmuchawce..ogień" very pomysłowo;-)