Odp: E-3 subiektywne odczucia posiadaczy
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
mysle ze tak pieknie to ujalem ze kazdy teraz bedzie wiedzial o co chodzi ;-)
Poeta z Ciebie.
Jak mnie najdzie ochota rozkręcenia ekranu to zrobię może jakiś tutorial (wreszcie) jak się to naprawia. I jak rozwiązać problem na przyszłość.
---------- Post dodany o 13:27 ---------- Poprzedni post był o 13:24 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Chwala bogu ze mam E-30 i problemow wiekszych z AF nie mam. Choc... choc z ZD50 cos czasem potrafi nie trafic, ale nauczylem sie z tym zyc :)
T.
Na zlocie w Rabce Jack opowiadał, że E-5 z ZD 50/2, użyje skrótu myślowego, "to istny szatan". Ale to na inny wątek. Może ktoś sprawdzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Chwala bogu ze mam E-30 i problemow wiekszych z AF nie mam. Choc... choc z ZD50 cos czasem potrafi nie trafic, ale nauczylem sie z tym zyc :)
T.
I ja też z E-30 zero (odpukać) problemów........... A z 12-60 praca to juz poezja.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Na zlocie w Rabce Jack opowiadał, że E-5 z ZD 50/2, użyje skrótu myślowego, "to istny szatan". Ale to na inny wątek. Może ktoś sprawdzi.
Ale szatan, ze szybki, czy ze szaleje a nie trafia? :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
... że szybki...
Ja tam na szybkosc z E-30 nie narzekam. ZD50 to nie jest obiektyw do reporterki - to makro/portretowka. Tam szybkosc nie taka wazna :)
T.
Moje E3 ani sie nie rozwarstwial ekran, ani gumy nie odchodzily, grip rowniez jak nowka sztuka.
AF po wizycie w olku i sofcie 1.4 jakby mniej himeryczny.
Wogle to fajny aparat i jak ktos go moze ponizej 2kpln zanabyc to wart grzechu:)
pozdro
U mnie w e-3 guma odchodziła, ale taki nabyłem - natomiast po wizycie u wujka olka wszystko ok:-)
Mam e-3 już prawie 4 lata i w zasadzie jego stan wciąż jest praktycznie idealne nic nie odchodzi nic się nie rozwarstwia może mam wzorcowy egzemplarz ??
W zasadzie jak dla mnie e-3 to aparat "prawie" idealny:eek:
Pozdr.
Rety aż wątek odżył !
Mam puchę, przy nim e-420 jest jak zabawka.
Duży, ciężki, zbudowany jak kowadło. Ale mega wygodny i przemyślany. Fajny aparat - coraz bardziej się chce.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
Rety aż wątek odżył !
Mam puchę, przy nim e-420 jest jak zabawka.
Duży, ciężki, zbudowany jak kowadło. Ale mega wygodny i przemyślany. Fajny aparat - coraz bardziej się chce.
a pozdrow ta E-3 , byc moze to ta sama jaka mialem w sierpniu 2010 , tylko uwazaj bo ona zaraza ;-) , mnie tak zarazila ze pol roku pozniej kupilem swoja ;-)
a zgadzam sie ze to calkiem sympatyczny aparacik , jezeli chodzi o ergonomie to duzo sie zmienia po zalozeniu HLD-4 , wtedy czuc prawdziwy komfort uzytkowania