Doskonałe :D
Wersja do druku
Bystre oko.
Ostatnie świetnie wypatrzone :D
Udane polowanie :grin:
106. od Wieży do Wieży mierzeja leży :wink:
Załącznik 121958
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty CzaRmaX.
Twoja fotografia p.t. "Pamięć" została wyróżniona w FM Maja 2014r. Olympusclubu.pl
https://forum.olympusclub.pl/attachm...d=118921&stc=1
Gratuluję! apz
gratulacje.
Gratuluję wyróżnienia, przy okazji przeglądnąłem sobie cały wątek, masz niezłe oko do wyłapywania ciekawych obrazów, brawo.
Pozdrawiam
107. Jak nie z tego świata
Załącznik 122210
108. Co mi powiesz?
Załącznik 122312
109. Nie daję rady
Załącznik 122313
Kapitalne. Skąd to ?
podoba mi się :) fajnie faktura została wyciągnięta a i kadrowanie całkiem zacne :)
110. Już nóg nie czuję
Załącznik 122406
Ten "mały" to chce podnieść tę stopę ? :shock:
Doskonałe :)
111. W sumie to wesoły ze mnie gość
Załącznik 122550
112. Nie bij - wytłumacz
Załącznik 122551
113. Na molo czy na plaży?
Załącznik 122701
Świetne foty. rewelacyjne są 107 i 110. W 110 przeszkadza mi jedynie śmieć czy to papier pomiędzy nogami.
Zdjęcie 107 jest magiczne. Gratuluję :)
113 bardzo fajne.
Pomysła nie była zła lecz inna niż powszechnie przyjęta, a ja lubię fotografie które są trochę "pod prąd" zarówno swoje jak i innych klubowiczów :grin: Wystarczy, że życie wiodę nudne i poukładane, a przynajmniej próbuję z różnym skutkiem :wink:
114. Świeżutkie hamburgery
Załącznik 122999
a ten koleś co spadł z ławki to tak specjalnie czy przypadkowo zleciał?
On sie za brzuch trzyma, wiec pewnie jadl to samo co ten gosciu za lawka... chyba nie bylo zbyt swieze :)
Zdjęcie zrobione w Parku Miniatur Madurodam w Holandii. Makiety są w znacznej większości na zewnątrz, a odwiedzający raczej ich nie wandalizują :wink: Układ figurek na zdjęciu jak sądzę nie był zamierzony, a o wpływ na jego powstanie podejrzewam czas i czynniki pogodowe. Mam jeszcze kilka innych zdjęć z podobnie "zmienionymi" konfiguracjami postaci :) Postaram się je tutaj zaprezentować.
---------- Post dodany o 13:56 ---------- Poprzedni post był o 13:54 ----------
Taką miałem interpretację i nadałem odpowiadający jej tytuł zdjęciu :grin:
Świetne zdjęcia z Scheweningen :)
115. No dobra, już idę
Załącznik 123271