83
84
85 - ver.2 tego zamku
86
87
Wersja do druku
83
84
85 - ver.2 tego zamku
86
87
88
tak tak przepalone :)
83- otwór strzelniczy w murze zamku tak na wprost raczej nie przekonuje, 84- prawa strona z drzewami za bardzo przytłacza motyw główny i nie wpływa na plastyke otoczenia ruin a raczej je spłaszcza, 85- w tym kadrze ruiny ożyły są niezwykle plastyczne, ciekawe i jak dla mnie tworzą wspaniały kadr, 86- szersze ujęcie tematu jest ciekawe i podoba się budowa kadru z fragmentem muru po lewej skad prowadzi wzrok do malowniczych skałek, 87- chyba dla przewrotności powstał ten kadr bo nijak nie pasuje stara zardzewiała nowoczesna rura do muru z którego wychodzi ale jako kontrast czasów jest ok, poza tym ciekawie u Ciebie w wątku jest wiele interesujących zdjęć, wiele panoram oceniałem pozytywnie w galerii, panorama na zdjęciu 88 technicznie nienaganna lecz mąci obraz ta zielona budowa. Pozdrawiam.
seria fotek z porannego wypadu macro ZD 35 i ZD 14-54 w akcji:
89
90
91
92
93
94
95
96
97
zapraszam do oglądania i bezwzględnego krytykowania :)
Nie mogę się dopatrzyć różnicy między 89 i 97 . Na obydwóch i 94 główny motyw, zbyt mało odróżnia się od tła i trzeba długo się wpatrywać "o co tu codzi". Podoba mi się 96 :) nie trzeba niczego szukać, wszystko widać. Na 92 i 93, ładne kolory i żadnych przepałów czy niedoświetleń na zdjęciu z niebem w tle, ale bardziej podoba mi się 92.
Wiosenne, przyjemne, pszczółki, żuczki...
Mnie najbardziej leży kadr z pajęczynką.
dziękuje Panowie za słówko - helmuth - już poprawiłem podwójną fotkę - ostatnia była źle podlinkowana :)
pozdrawiam
Tak, pajęczynka fajna - szkoda, ze GO dosć duża, ale to chyba mankament 35?