67 za bardzo amatorskie jak na Ciebie :) cała twarz jest ciemna
Wersja do druku
67 za bardzo amatorskie jak na Ciebie :) cała twarz jest ciemna
Ha! No to dobre. Prawie jak komplement :cool:
Szaroburo bylo, nie chcialem jej blyskac w twarz fleszem, a jakbym dal wiecej +EV to balem sie ze mi inne czesci wypali :P
No dobra zapomnialem cofnac korekte -0.7EV, ktora mam w zasadzie na stale wbita w ustawienia :)
Tom
67 ciemna twarz ale dziewczyna wyszła ładnie, kadr też MZ spoko :)
pzdr
No to...
68. Poprawka nr-u 67 :) WB tez zmienilem nieco, chyba milsze teraz jest zdjecie w odbiorze?
Załącznik 34350
Tomek
No i 66 się od razu lepiej prezentuje. Co do 68 to mi się osobiście jakoś nie widzi, nawet nie że błędy co po prostu odczucia własne :-)
NO 68 dużo lepiej prezentuje się niż poprzednie :grin:
Miło jak widać, że dochodzisz do coraz lepszego ujęcia w portrecie. Mnie także najbardziej spodobały się te z oddalenia a kolejne podejścia dają lepsze efekty. Ostatnie dobrze ale jeszcze przydały by się porawki oczu- jaśniejsze białka i bardziej kontrastowe źrenice, ostrzejsze rzęsy, wyraźniejszy kontur ust i lekkie zblurowanie cery. To sporo pracy ale co się nie robi dla efektu. Gitarzysta fajny motyw ale na obu za ciasno.
Wiejo dzieki za konkretne sugestie. Mam jeszcze pare ujec modelki do obrobki wiec moze je wrzuce. Chocby po to zeby sie dowiedziec czy ujecia, kadry sa dobre. Ale to pozniej. Na razie mala przerwa i powrot do klimatow "scianowych".
69. City_mjuzak
Załącznik 34393
70. Takich bram ci u nas dostatek...
Załącznik 34394
71. Tu to mi sie srednio kadr podoba, ale nie mam pojecia co by z nim zrobic? :)
Natomiast zdecydowanie "koty" na drzwiach fajne sa.. no i to byloby na tyle chyba ;-)
Załącznik 34395
Pozdroweczki
Tomek