Skoro zamieściłam już drzewko to pozwolę sobie jeszcze zamieścić dwa kwiatki z tego miejsca. Jeden kwiatek rósł na rowie przy ulicy a drugi przy ruinach zamku w Radlinie
Załącznik 54973Załącznik 54974
Wersja do druku
Skoro zamieściłam już drzewko to pozwolę sobie jeszcze zamieścić dwa kwiatki z tego miejsca. Jeden kwiatek rósł na rowie przy ulicy a drugi przy ruinach zamku w Radlinie
Załącznik 54973Załącznik 54974
Załącznik 55071Załącznik 55072Załącznik 55073Załącznik 55074
Takie 4 fotki wyciągnięte z głębokiej szuflady, znalezione przy okazji porządków na dysku.
To tak jako ciekawostka, żeby pokazać, ze konie bardzo lubią pływać i taplać się w wodzie, czasami cieszą się z tego bardziej niż jeźdźcy ;)
Świetne zdjęcia, panie też wyglądają na zadowolone:grin:
Jedynka oraz trojka konie na peryskopowej :-) swietne fotki.
2 bryki...
Tak się zastanawiam nad zmianą tytułu wątku bo w Hermanowie bywam coraz rzadziej, a nie wiem gdzie wstawiać aktualności, ale dzisiaj
jeszcze jakiś taki bardzo stary bryk, wyciągnięty z szuflady. Może się komu spodoba rozbrykany konik
Załącznik 55101Załącznik 55102
@adambieg
@waruga
dzięki że wpadliście i podzieliliście się ze mną swoja opinią :smile:
Pozdrawiam
Ładnie, rzeźbiarsko zagrały mięśnie na tym bryku. Trafiłaś ze światłem.
Nie wiesz gdzie - załóż nowy wątek na aktualności , Folwark zostaw dla Hermanowa.
Podoba mi się drzewko i odbicie, w przeciwieństwie do obciętej i popsutej wersji drugiej.
Bryk fajny na drugim zdjęciu, bardziej fotogeniczny.
Pozdrawiam AP.
Może masz racje. dziś już nic nie wymyślę, ale jak mi się poprawi to pomyślę nad tym, chociaż boje się, ze się w tym wszystkim pogubię.
Dzięki za opinie i pozdrawiam
---------- Post dodany o 22:28 ---------- Poprzedni post był o 22:26 ----------
wtedy chyba miałam szczęście, ale to tylko jeden jedyny raz :-P
tak prawe mówiąc to to prawie surowe zdjęcia o ile dobrze pamiętam. były tylko trochę kadrowane chyba
Jarmana, zgłaszam zażalenie.
Rowerzysta nie ucina leżącym głów.
Kóń nie zatapia jeźdźca...
Twoje foty są niedokończone.