gary czy te fotki ktore tu pokazales to sa Sigma + Olek? czy Sigma + Nikon? bo sie zamotalem....Cytat:
Zamieszczone przez blady
Wersja do druku
gary czy te fotki ktore tu pokazales to sa Sigma + Olek? czy Sigma + Nikon? bo sie zamotalem....Cytat:
Zamieszczone przez blady
Jeronimo !!! Gary lubi Olympusy , ale na codzień używa NIKONA
gary, ale ja właśnie o tym zagajam - co komu potrzeba... mi chodzi o jakość obrazu i małą GO, do zdjęć w poblizu 30mm wybrałbym cuś innego. Co do tej sigmy mam watpliwosci, jak sie zachowuje na matrycach olka, natmiast jak pracuje zd 50mm wiem i raczej bym szedł w tym kierunku.Cytat:
Zamieszczone przez gary
błąd - gary, lubi ludzi którzy używają aparatów marki trOlek. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez robin102
a Olympusa by do ręki na dłużej niż 5 min nie wziął ;)
Jeronimo spojrz na zdjecie Anki - przeciez na 100km widac ze to trupie nikonowskie kolorki (zdjecie nieobrabiane oprocz kontrastu)
:mrgreen:
wszystko to d70
blady a co masz jasnego okolo 30mm w 4/3? chyba nie mowisz o f3,5? to nie jest jasno
bedzie jasno jak bedzie 25/1,4
gary, nic nie rozumiesz... dla ogniskowej brałbym 35mm, dla ogniskowej...Cytat:
Zamieszczone przez gary
Ale jak potrzeba komuś, f1.4 i 30mm no to tylko Sigma. Dalej mam watpliwosci. Moze Robin fundnie sobie ta sigme i bedzie beta testerem w e-systemie.pl? Co Ty na to Robin?
no wlasnie zobaczylem EXIFy!Cytat:
Zamieszczone przez gary
Kurcze wprowadzasz ludzi w blad!
to sa zdjecia Sigma + Nikon !
nastepne zdjecia z nikona wywalam na inne forum - przeciez to E-system.
no ale watek jest o obiektywie SIGMY... wiec zdjecia przynajmniej w 50% zgadzaja sie z tematem... :twisted:Cytat:
to sa zdjecia Sigma + Nikon !
nastepne zdjecia z nikona wywalam na inne forum - przeciez to E-system
spoko, nastepnych nie bedzieCytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
najgorsze jest to ze podobaja mi sie te fotki... te "trupie nikonowskie kolorki" jezu... nie moge brac do reki Nikona :oops:
P.S.
na drugi raz przynajmniej zaznacz ze to z nikona... bo nie chce pisac ze mi sie Nikon podoba :razz:
/EDIT
jak sa chetni na ogladanie zdjec sigmy z nikonem to nie rozumiem dlaczego dla nich nie mozesz wrzucic fotek do watku na forum Aparaty cyfrowe pozostałych firm
/EDIT2
o ten obiektyw mi chodzilo (na mocowanie 4/3) - http://www.four-thirds.org/en/products/single.html#02