-
dzieki sebastian! wlasnie takie komentarze lubie z ktorych mozna wyczytac cos kontretnego gdzie co jest nie tak itp.
Te fotki ktore tu pokazalem chce wgrac na moja stronke http://www.sesje.jeronimo.prv.pl/ Jest to stronka raczej bardziej dla przyszlych modelek, a nie strona ktora pokazuje moj dorobek fotograficzny ;-) Kiedys jak juz bede robic naprawde dobre fotki to przerobie strone i wgram kilka fajnych zdjec :] (no ale to bedzie za 10lat :?: )
A co do poprzedniej fotki ktora byla w kolorze na plfoto to wywalilem bo mi "pojechali" nie po samym zdjeciu tylko po modelce...
Wlasnie 1h temu wrocilem z mojej drugiej sesji plenerowej... moze pozniej wrzuce tez jakies fotki na forum :x
pozdrawiam i zapraszam innych do ostrego krytykowania :]
-
Poprzeglądałem wszystkie, chciałbym coś więcej napisać ale naprawde z tej tematyki to ja zielony jestem, jedynie zauważyłem ze w 10 ręka jest przepalona.
-
no ja tez jestem zielony! no ale jakos trzeba sie nauczyc... ;-)
Te fotki byly robione w upalne popoludnie az po piekny zachod... tak wiec maja mega rozny balans bieli i czasmi przepalenia ;-)
-
ja sie nie będe zagłębiał w aspekty techniczne. robota mnie dziś dobiła :?
Wypowiem sie na temat estetyki, czyli co mi wpadło w oko 8)
Na szczególną uwagę zasługują: 1 i 6. jest w nich coś co przyciąga, takie energetyzujące i żywe.
Oprócz tego 3,7,12 i 14 są ciekawe.
Wybacz, że taka krótka ma wypowiedź :)
p.s. modelka zdecydowanie częściej powinna się uśmiechać!
-
hehe 1 i 6 tez mi sie najbardziej podobaja :-)
-
Nie wiem czy zamierzałeś czy nie, ale ja tutaj odczytuję zamysł polegający na ukazaniu drapieżnej dziewczyny, na tle takiej offowej, undergroundowej stylistyki.Mówię oczywiście o fotkach "ruinowych". Dlatego brakuje mi tu bliższej współpracy modelki z aparatem.
Dawaj co tam masz nowego
-
to byla raczej pierwsza TESTOWA sesja w plenerze...
teraz wlasnie zajmuje sie aktualizowaniem stronki... MOZE pozniej cos pokaze.
pozdro
-
Fotografowanie ludzi jakoś mi nie idzie - ciężko mi uchwycić to co bym chciał -przeważnie zdjęcia nie wychodza jak powinny -a poza tym mam za mało cierpliwości ;)
Dlatego mój komentarz potraktuj jako luźną wypowiedź :)
Najbardziej podoba mi się zdjęcie 6 i 1.
6 bo świetny kadr, fajna poza i bardzo ciekawe spojrzenie modelki :) -głębia ostrości tez ok (wg. mnie)
1 kwadratowy kadr dodaje uroku, poza i spojrzenie tez fajne
W pozastałych czarno białych -nawet jeśli kadr fajny to niestety brakuje jakiegoś elektryzującego spojrzenia lub ciekawej miny modelki.
Co do zdjęci kolorowych to jakoś ta czarna sunknia gryzie mi się z kolorową rudera- wiem że tak miało być -ale moim zdaniem efekt byłby lepszy jakby to były zdjęcia czarno-białe (no i mozę z grubym ziarnem ;) )
-
jeronimo mowie ci.. rozbierz ta dziewczyne bo widac ze ma ladne cialo.
Te spodnie wyrzuc i zostaw ja bez spodni wyjdzie o wiele lepiej - mowie ci!
-