Odp: barmichal76 - moje fotografie
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To ja aż się boję spojrzeć na ranking :( Nawet nie piszę w tamtym wątku bo ponoć jak się coś napisze, to coś opada.
Jezu, a ja napisałem w tamtym wątku. Jak ja to później żonie wytłumaczę...?
Pozdr
Wybije Ci z głowy to forum :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To ja aż się boję spojrzeć na ranking :( Nawet nie piszę w tamtym wątku bo ponoć jak się coś napisze, to coś opada.
Tam zaraz: opada! Nic nie opadło a ty Michu nie słuchaj Diabła bo to maruda był jeszcze zanim się urodził(choć gada z sensem) kadry fajne, szynki nie urywają
ale fajne i zatrzymają na chwilę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Tam zaraz: opada! Nic nie opadło a ty Michu nie słuchaj Diabła bo to maruda był jeszcze zanim się urodził(choć gada z sensem) kadry fajne, szynki nie urywają
ale fajne i zatrzymają na chwilę.
Ja tam uważam, że mądrych ludzi czasem warto posłuchać. Nawet tych marudnych ;)
Też wolałbym, żeby nie tylko na chwilę zatrzymywały, ale na dłużej. Trza próbować dalej...
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
(...) nie słuchaj Diabła (...)
Moje zdanie jest takie, że mówienie prawdy bez ogródek świadczy o szacunku wobec drugiej osoby. Mogłem mu kadzić, że super, że świetne, a w duchu śmiać się z gniotów. Ale nie umiem tak.
Ja tam pisać nie muszę, życzliwy chciałem być.
Ale może faktycznie, niech się inni wykażą, ja wrzucam na luz na dłuższy czas :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
Moje zdanie jest takie, że mówienie prawdy bez ogródek świadczy o szacunku wobec drugiej osoby. Mogłem mu kadzić, że super, że świetne, a w duchu śmiać się z gniotów. Ale nie umiem tak.
Ja tam pisać nie muszę, życzliwy chciałem być.
Ale może faktycznie, niech się inni wykażą, ja wrzucam na luz na dłuższy czas :grin:
Jak napisałem - zawsze wolę czyjeś konkretne krytyczne zdanie, które jeśli jest pisane w sposób tak wyważony, jak zrobiłeś to Ty, wręcz traktuję jako życzliwe. W końcu, jeśli komuś chciało się zajrzeć do wątku i napisać nie tylko np. masakra albo OMG, to głupotą byłoby traktować taką wypowiedź jako osobistą wycieczkę.
Dlatego - nawet jeśli "wrzucisz na luz" miło będzie jak czasem zajrzysz i dasz znać czy jest coraz gorzej, czy jest światełko w tunelu :)
Pozdr
Michał rób swoje, czyli foty. Kto jeśli nie młody (ziomal) będzie miał perpektywiczne spojrzenie. Dobrze Tobie to wychodzi, choć na pewno każdy oglądający innym okiem na Twe foty patrzy.
Ciesz się fotami a będziesz znajdywał kolejne motywacje i będzie tylko lepiej.
Czego z serca Tobie życzę.
Słodzić nie będę, ale doceniać lubię..........bardzo:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Michał rób swoje, czyli foty. Kto jeśli nie młody (ziomal) będzie miał perpektywiczne spojrzenie. Dobrze Tobie to wychodzi, choć na pewno każdy oglądający innym okiem na Twe foty patrzy.
Ciesz się fotami a będziesz znajdywał kolejne motywacje i będzie tylko lepiej.
Czego z serca Tobie życzę.
Słodzić nie będę, ale doceniać lubię..........bardzo:grin:
Dzięki Janusz.
Napisałem co myślę. Sam sobie też to mówię:grin:
3 załącznik(ów)
Dzisiaj coś spoza miasta. Długi weekend spędziłem bardziej rodzinnie niż fotograficznie i dlatego niewiele mam do pokazania. Raz udało mi się zwlec w miarę rano, ale pogoda niezbyt sprzyjała, a do tego wstyd przyznać - nie udało mi się znaleźć jednego choćby robala czy innej paskudy. Dlatego poznęcałem się tylko nad mchem:
320 - 322
Załącznik 116817
Załącznik 116819
Załącznik 116818