Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
gdzieś Ty był
A i B dla mnie miodne :)
a w głowie się kotłuje myśl - coraz bliżej urlop...
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Mam na to bardzo dobry patent. Jesienią w czasie orek biegam po polach, kładę łeb pod brony i mi go orzą - starcza na cały rok :D.
Miło mi, że moja kolejna głupota przyprawiła Was o uśmiech i mam nadzieję, że poprawiła i tak dobry nastrój :)
A jeżeli komuś chciałoby się zagłosować to dodałem ten wynalazek do fotolotnych bo w końcu to jakby nie patrzeć jest to niezwykłe spotkanie i za głosik będę bardzo wdzięczny i dźwięczny :)
https://apps.facebook.com/olympus-fotolotni/zdjecie/381
chciałem zaplusować ale mnie przegladarka nie puszcza - niezaufane połączenie, zabierz mnie stąd i takie inne jeszcze wypisuje...
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
gdzieś Ty był
A i B dla mnie miodne :)
A, B, C to jezioro Maggiore na północy Włoch niedaleko granicy ze Szwajcarią, natomiast D to miejscowość Ravello na południu Włoch.
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
a w głowie się kotłuje myśl - coraz bliżej urlop...
Fajnie masz bo już po :)
A jest najfajniesze. MZ było by jeszcze fajniejsze gdyby nie było tych drzew, ale seria bardzo przyjemna. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Piękne panoramy.
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
A jest najfajniesze. MZ było by jeszcze fajniejsze gdyby nie było tych drzew, ale seria bardzo przyjemna. Pozdrawiam
Dzięki Panowie :)
Cissic też żałuję, że są tam te drzewa zamiast jeziora i łódek. No ale cóż, fota robiona z balkonu a krzaczory na dole obciąłem na tyle na ile się dało aby wyszło z jakimś sensem. I tak fart, że się przebudziłem tak wcześnie bo to około 4 nad ranem było (a u mnie to dziwne) i że akurat ta dziura w niebie ułożyła się tak mniej więcej na górą i wyspą :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Dzięki Panowie :)
Cissic też żałuję, że są tam te drzewa zamiast jeziora i łódek. No ale cóż, fota robiona z balkonu a krzaczory na dole obciąłem na tyle na ile się dało aby wyszło z jakimś sensem. I tak fart, że się przebudziłem tak wcześnie bo to około 4 nad ranem było (a u mnie to dziwne) i że akurat ta dziura w niebie ułożyła się tak mniej więcej na górą i wyspą :)
Dziura tak śliczna, że trudno o "lepsiejszą". Troszkę marudzę, ale zwyczajnie widzę co tam się działo :)
Cissic nie marudzisz ja też bym chciał aby drzew nie było aby wyspa była bardziej w prawo tak idealnie pod górą aby było więcej jeziora i łódek ale........ ale no cóż takie życie, że trzeba łapać co się ma i co się dostaje bo czekając i szukając tego co by się chciało mieć może się okazać, że nie będziemy mieli nic :)
Pierwsza panoramka ekstra. Reszta równie dobra.