Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Garba się dorobisz :-P ale jakim kosztem :lol:
Cytat: Zamieszczone przez tropic ale jakim kosztem :lol: No fakt, nieustający orgazm. To szkodzi na serce :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No fakt, nieustający orgazm. To szkodzi na serce :mrgreen: powiedz że zazdrościsz !! no powiedz !!......:mrgreen:
Noooo powiem, nooooo :evil: No kurde berecik, aż mnie skręca. Nawet z robalem bym przytulił.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Noooo powiem, nooooo :evil: No kurde berecik, aż mnie skręca. Nawet z robalem bym przytulił. a wiesz ile tego szpeju będzie na łajbie.....normalnie orgazm za orgazmem.....:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic na jakiej glebie Bodziu ?? ja go cały czas na szyi noszę :mrgreen: I on Ci cały czas tak sterczy jak chodzisz? :shock:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta I on Ci cały czas tak sterczy jak chodzisz? :shock: Tylko +1 :lol: Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty ahutta.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta I on Ci cały czas tak sterczy jak chodzisz? :shock: NO JASNE !! i cały czas go ściskam żeby nie opadł :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta I on Ci cały czas tak sterczy jak chodzisz? :shock: @tropic tak lubi, przyjrzymy mu sie na rejsie :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic NO JASNE !! i cały czas go ściskam żeby nie opadł :mrgreen: Krzysiek, Tobie też nie mogę, tzn mogę tylko nie mogę. Kurde co ja gadam :roll: ---------- Post dodany o 20:44 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ---------- Cytat: Zamieszczone przez waruga @tropic tak lubi, przyjrzymy mu sie na rejsie :mrgreen: Tylko Mu nie oderwijcie, wiesz... cienki głos i takie tam :shock: