98. Może dziś coś się trafi
Załącznik 120054
Wersja do druku
98. Może dziś coś się trafi
Załącznik 120054
Ładne. :mrgreen:
To z jakiejś imprezy ?
Ciekawe sytuacje wypatrujesz. Zastanawiam się tylko, czy bez tytułów, zdjęcia miałyby tę samą siłę przekazu :roll:
A obróbka czarno-biała to taki specjalny zamysł?
Czy uznałeś że lepiej się po prostu prezentuje od kolorowej wersji?
Tę samą na pewno nie, bo niejako tytuł narzuca odbiór zdjęcia.
Ja w temacie tytułowania zdjęć, to nie mam wyrobionego zdania. Ale wiem, że jak tytuły do mnie trafiają, to mi się podoba, a w tym wątku właśnie tak jest. Czekam na zdjęcia i na tytuły. Więc jakby nie patrzeć, jest to wartość dodana:wink:
W temacie tytulowanie zdjec...Ostatnimi czasy dolaczylem zdjecie bez tytulu,zrobione tel kom. w poscie "zrobione tel. kom."i Szanowny koronax zapytal....-co mam na mysli.Odpowiedzialem doglebnie.I sie dowiedzialem,ze tak myslal.
99. Z całych sił
Załącznik 120653
Dobry tytuł do postawy kobiety.
Oszczep może i mały, ale ja tam nie tylko oszczep widzę ;) , naprzykład ta "metka" na golfiku w całkiem przyjemnym miejscu sobie leży... :)
MAF i właśnie to w tytule mi się podoba - sprzeczność.
No właśnie tytuł fajnie z fotką gra.
Dzisiaj mały jubileusz :wink: wstawiam do wątku 100 zdjęcie. Dlatego będzie to moje ulubione, dzięki któremu wygrałem nagrodę w konkursie "Projekt Pleneria 4.0 - Wyjazd do Strefy Zero" i miałem okazję zwiedzić Czarnobyl, opuszczone miasto Prypeć i Kijów na Ukrainie :grin:
100. Rozdarte
Załącznik 120932
Fajnie wypatrzone.
Lubię wszelkiej maści drzwi i okienka :)
To z Prypeci, czy z samego Czarnobyla ?
Z żadnego z tych miejsc. Zdjęcie zrobione na terenie Republiki Zarzecza, najpiękniejszej dzielnicy w Wilnie, ulubionego miejsca tamtejszej bohemy artystycznej. Dopiero po zgłoszeniu zdjęcia do konkursu udało mi się go wygrać i pojechać na Ukrainę, ale od zrobienia tego zdjęcia do pobytu w Zonie upłynęło jakieś 2-3 lata.
101. Panienka z okienka
Załącznik 121043
102 Ziiimnoooo
Załącznik 121205
Ostatnie zdjęcie bardzo fajne. Nieźle wypatrzone.
ravbog - czyżbyś był w Wysowej?
Niestety, nie miałem możliwości być w Wysowej.
---------- Post dodany o 15:22 ---------- Poprzedni post był o 15:21 ----------
Nie, ta wypatrzona we Wrocławiu podczas polowania na maszkarony :wink: ale ponieważ nie jest z tej kategorii :grin: to wstawiłem tutaj.
103. Światło poproszę
Załącznik 121438
103 miodzio światło i fajnie uchwycone.
Dzięki Panowie :) To kolejny przykład, że można zrobić niezłe zdjęcie nie opuszczając domu (co zaprezentował również dzisiaj jaclas w swoim 2 wątku). To zrobione z okna mojej sypialni :wink:
104. Ptasie radio
Załącznik 121686
Bardzo mi się podoba światełko na 103
Gratuluję
105. Zaległa prasówka
Załącznik 121817