Eeech, mimo że maskotka jest tematem to nie tnij głów. Nieboszczyki nie stoją :lol:
Wersja do druku
Eeech, mimo że maskotka jest tematem to nie tnij głów. Nieboszczyki nie stoją :lol:
kolejna grupa...już "prawie" profi....:grin:
Załącznik 65487 Załącznik 65486
Załącznik 65485 Załącznik 65488 Załącznik 65489
grupa Profi...szykuje się do startu.....
Załącznik 65553 Załącznik 65554<<ten człek ma w galerii Pawła Urbańczyka największą oglądalność :roll:
czy to z powodu jego kształtnej pupy ??? ciekawe :mrgreen:
Załącznik 65555
Załącznik 65556 Załącznik 65557
Dawaj dalej, dawaj :D
atmosfera była napięta....najsilniejsza grupa,80 chłopa....i kobiełek :mrgreen:....większość zrzeszona w team-ach
i nasz rodzynek forumowy....z numerem 107...
Załącznik 65560 Załącznik 65561
Załącznik 65562 Załącznik 65563 Załącznik 65566..."a ostatni zwija taśmy":mrgreen:
Załącznik 65564 Załącznik 65565POSZLI.......>>>>>
trasa...miałem nieszczęście przejechać ją osobiście z @rzezniol-em.....masakra....:mrgreen:
Załącznik 65610 Załącznik 65611107 ! Załącznik 65612
Załącznik 65613 Załącznik 65614 Załącznik 65615
...i dziś znów tam pojechałem....aż mi żal d...e ściska że nie znałem topografi wyścigu....takie genialne miejsca mnie ominęły.....
ale gadu-gadu....a zawodnicy śmigali....
Załącznik 65632 Załącznik 65633rzezniol dajesz !!!! Załącznik 65634
Załącznik 65635 Załącznik 65636 Załącznik 65637
mówicie i macie Bodzio i Biker........
Załącznik 65640 Załącznik 65641 Załącznik 65642
Załącznik 65643 Załącznik 65645<< a to mój rumak......:mrgreen:
Załącznik 65646
wczoraj znów tam byłem...piękna trasa i niełatwa....
Załącznik 65669 Załącznik 65668...to już ostatni....pędzę na metę...
Załącznik 65670 Załącznik 65671 Załącznik 65672 Załącznik 65673
Załącznik 65674...wielcy wygrani......
...i reszta....Załącznik 65675
on już też poza podium :wink:Załącznik 65676
Piękna trasa, tylko te betony na mecie do niej nie pasują :wink:.
...to nie betony...to amiteatr ;-) postkomunistyczna pozostałość w parku...teraz to tylko w niedzielę ludziska tam grilują jak w odwiedziny do chorch zajadą....:-D
:wink:świetne te fotki, tym bardziej że ja z dzieciakami tak zaczynałem przygody z rowerami. Teraz to ja wolę na takie imprezy patrzeć przez objektyw. dawaj do wiwatu !!!!!!!:wink:
Tak tak 107 to ja :).
Trasa rzeczywiscie jest świetna mocno mnie zaskoczyła swoim zróżnicowaniem oraz tym ile wymaga od kolarza wytrzymałosci i techniki.
Mimo ze mieszkam całkiem niedaleko to nigdy po parku w Reptach nie jezdziłem zawsze kojażył mi sie z asfaltowymi alejkami, to co zobaczyłem na wyścigu przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Oglądam nie pierwszą relacje zwyscigów ... i jedno wiem żadne zdjecie nie oddaje tego co czuje startujay.
Tam trzeba być , startować ... na początku przepychać się łokciami ... uważać żeby zawsze być w tym miejscu w którym trzeba i w razie czego zaatakować ... wyprzedzić wszystkich słabszych, złapać tempo pozwalające ukończyć wyscig tak żeby po minieciu mety mieć świadomość tego ze kolejnych 100m juz nie przejade :).
W amatorskich startach jak sie zrobi taki wyścig że na końcu się jest poprostu martwym to nie wazne jest miejsce ... ważne jest poczucie ze dałem z siebie wszystko :) i najlepiej aby został poprawiony wynik z zeszłego roku.
Tak jak w fotografi ... żeby następne zdjęcie było lepsze od poprzedniego ... złapane w ten jedyny własciwy sposób, w jedynej właściwej chwili ...
Czego sobie i wam życze :)
Pozdro
Tropic -> priv
a na koniec tak poskładałem....
http://youtu.be/plRD9GVDi0g
z racji że ostatnio nosi mnie po wsiach i polach....zapolowałem na zwierzaki....
1
2
A nie lepiej bez tego wiązadła ? :mrgreen:
... widzisz jej spojrzenie !! ja nie miałem odwagi jej odwiązać !! a Ty jak chcesz :mrgreen:
szarańczaków to ostatnio cała masa ;-)
3
Jak już tak stemplować z tą kózką, to wiadro też bym wywaliła ;)
i biedronki w niedwuznacznych sytuacjach...;-)
jeszcze urocze biedronki....:-)
Załącznik 661434Załącznik 661445
Jak koza, to tylko bez żelastwa , ale z większą ilością podsufitki nad głową , na zaprzęgowych znam się mniej , nie wpadły mi w oko, biedronki w parze - GO zabrakło, niestety, a ostatnie dwie foty, wypadają blado.
Pozdrawiam AP.
Hm, a nie miałeś przypadkiem ZD 35?
nie Aniu...to był ZD 40-150 z pierścieniem nr 3....nie mam żadnego szkła makro...
---------- Post dodany o 19:01 ---------- Poprzedni post był o 18:56 ----------
czyli sugerujesz zrobienie sekwencji zdjęć i sklejeniu ?? jak dla mnie niewykonalne...po pierwsze z ręki,po drugie stosując pierścienie wracam do epoki kamienia łupanego-wszystko w manualnie !,po trzecie czym to złożyć w jeden sensowny obraz ?? i po czwarte toż to zwierzak ! nie poczeka aż go łaskawie sfocę ;-)
tym się składa
http://zerenesystems.com/cms/stacker
trzeba mieć sanki, ot choćby takie http://fotozakupy.pl/glowica/fz-sank...tografii,9961s
dópa tam, na linuksie śmiga :-P
Ja ?/??
i admini forum ???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mozna i inaczej,bez sanek,manualnie.I jak masz CS5 to on juz Ci sklei to dokladnie.Pokazesz mu co,i jak,zafajeczkujesz.Bo wiadomo,ze ze zmiana ogniskowej zmienia sie perspektywa,a jak manualnie zmieniasz punkt to i zmieniasz to co w kadrze,czyli perspektywę.CS pomruczy pomiga i gotowca Ci pokaze.