Ładnie, ładnie, ale pokaż coś innego, bo się monotonnie zaczyna robić.
Wersja do druku
Ładnie, ładnie, ale pokaż coś innego, bo się monotonnie zaczyna robić.
Szklarza,
Makóweczki ładne, Najbardziej mi się podoba nr 176 ze względu na fantazyjne wygięcie łodyżki - ładna kompozycja, dość harmonijnie wypełnia kadr. Gdyby było więcej światła, to wszystko by ożyło, a szczególnie łodyżka by się zaiskrzyła i gra muzyka by było. To zdjęcia łaknie światła, jak kania dżdżu. Niemniej jednak i teraz jest niezłe.
Pzdr, TJ
Dzieki za kometarze
Kolejna fotka.
179
Szklarz,
Ale żeś zahadeerzył i podsycił kolorki, fotka stała się cukierkowo-atrakcyjna. Dzieło o wybujałej formie z epoki photoshopa.
Podoba mi sie komopozycja, jest taka prosta, ludowa, makatkowa, wyszywankowa, niebo w wasserkolorach, drzewa, jak na malunkach z laki.
Najbardziej przyciąga oko wijąca sie, falująca droga prowadząca do brzozy w mocnym punkcie i sielankowe drzewa z zaroślami na drugim planie, na bajkowym, krwiście zielonym wzgórku. To, co piszę, to nie są żarty, po prostu odczytałem obraz w pewnej konwencji. Jest malowniczy, ekspresyjny, prawie romantyczny. Podoba mi się, jako taki.
Pzdr, TJ
Dzieki Tadeusz za kometarz.
Hmmm... nie, zebym sie czepial ale... te mikroskopijne kropki na zdjeciach to co to jest? Ptaki? Moim zdaniem, troche, tyci psuja zdjecie...
A generalnie calosc kompozycji OK.
Dokładnie, masa jaskółek nad zamkiem latała
ładnie pozałeś ten zameczek - tak charmonijnie z otoczeniem a sam zamek emanuje spokojem.'pzdr
Bardzo ładna ta ognista seria. Na 184 "ogniomistrz" wygląda jakby miał skrzydła, jak archanioł.
Dwie ostatnie fotki macro - rewelacyjne (IMHO). Podoba się mi tutaj swiatło i detale :-)
Ostatnie bardzo mi się podoba. To zaciemnienie dało świetny klimacik.
Świetne jest - kapitalne światło.
Naturalnie tak było, czy bawiłes się troszkę?
Jak poprzednicy mówią,ostatnie 2 fotki makro są super ;)
A ta panoramka jest trochę mało udana..Najbardziej rażą w oczy cholerne wyostrzenia i przepalenia (?) za drzewami, no i ta komprecha na fotkach..Domyślam się że to efekt mało udanego hdr'u?
189- swietne, kapitalne jest to swiatlo... Szkoda tylko, ze glowa owada jest troche ciemniejsza od odwloku.
Pzdr
Jeszcze jeden robal
191
191 super wizja robala...
widze macro niezle Ci wychodzi, podobaja mi sie bardzo te zdjecie, no i zabka swietna!
Witam
Właśnie jestem po dość długiej podróży przez Twój wątek. Piękne fotografie, naprawdę jestem pod wrażeniem. Naturalnie są lepsze i "lepsiejsze" ale całość na bardzo wysokim poziomie. Miałem wielką przyjemność z przeglądnięcia tego wątku. Od teraz zapewne będę zaglądał tutaj częściej.
Pozdrawiam
Dzieki za kometarze.
Grześ dzieki
Ten sam konik w innych pstrykach.
192
193
Bardzo udane kadry. Zdjecie posiada nieprzecietny klimat i swietne, stonowane kolory. Wszystko sklada sie na swietna kompozycje. Nie wyglada to wrecz na zdjecie a bardziej... na jakas grafike :) Podoba mi sie plastyka.
Dzieki za kometarz
194
Parę fot z Mirowa
195
196
197
ostatnie ciekawe... można sobie różnie interpretować :D
Moze mała podpowiedz z czym dwie ostatnie fotki sie kojarzą
199
Intrygujące te ostatnie fotki.
Nie wiem - coś spalonego, torf - nie to nie to - węgiel brunatny?
Pzdr
Ani jedno ani drugie to kawałki starego drzewa, ja je sobie wyobrazam jako sakały w kanionie itp.
Polski krajobraz przed burza
200
Owszem - pierwsze - skały w kanionie - ale tak sobie myślałem, że tam nie byłeś :PCytat:
Zamieszczone przez szklarz
Pzdr
Jasnowidz czy cooo, zgadza się, ale przypominaja takie miejsce.
A co sadzisz o krajobrazie.
201
A tam taki pstryk.
Ten taki pstryk ładniejszy od poprzedniego :D
Ale nieustannie nie podoba mi się niebo na Twoich zdjęciach :?