Witam
20 bardzo fajna, kolory jak z obrazka (z resztą na wszystkich 3). Przyjemnie się ogląda.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
20 bardzo fajna, kolory jak z obrazka (z resztą na wszystkich 3). Przyjemnie się ogląda.
Pozdrawiam
Piękne foty. Widok gór dla Bydgoszczaka jest lekko egzotyczny i każda fotka jest świetna. Zdjęcia są dopracowane, dobrze też dobierasz kadry (jak dla mnie, bo znawcą nie jestem). Bardzo miło się ogląda. Przyczepić się do czegoś? Jest tylko jedno zdjęcie gdzie WB trochę zawiódł i jedno - alejka z drzewami - gdzie poza pstryknięciem nie ma nic. Pozostałe jak pisałem, ekstra. Na pewno będę tu zaglądał.
Dzięki :)
Paszczol - może i wb gdzieś zawiódł, ale alejka z drzewami na pewno nie jest pstrykiem, bo tak określałbym coś strzelonego ot tak, przy okazji, a tamto jest z poziomu ziemi i z boku ścieżki. Miało pokazywać ciągnącą się aż do punktu zbiegu ścianę ośnieżonych drzew. Ale cóż, może nie wyszło za fajnie :)
Mi również z ostatniej serii leży pierwsza kompozycja. Mam wrażenie, że każde zdjęcie jst lekko przekrzywione - zdaję sobie sprawę jednak z tego, że tak nie est, a jest to jedynie złudzenie spowodowane rytmem ostatniego planu - może warto zatem przekrzywić lekko, aby wglądało na proste ;)
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi się to "w poziomie" (choć za HDR nie przepadam). Z wcześniejszych - jestem tradycjonalistą, myślę co by powiesił na ścianę - to 4,5,6,11 i 13. Pozdrawiam.
Z ostatniej trójki, wybrałbym to na końcu.
Wszystkie są fajne moze trochę puste. Sztafaż z ludzkich sylwetek ożywia kadr i wprowadza do niego właściwe proporcje i perrspektywę.
Dzięki za komentarze :)
Więcej ich już pewnie nie dostanę za te 3 kadry, więc daję 20. do galerii (jako, że się chyba najbardziej podobało) i dorzucam dwa ujęcia znad tego samego jeziorka.
23.
24.
20 zdecydowanie najlepsze. Przyjemne światło, nienachalne i kadr zrównoważony. W kolejnych kadry już mi coraz mniej leżą, a poza tym kolejne zdjęcia robią się coraz nudniejsze, bo oświetlenie na nich jest dokładnie takie samo.
Pzdr
Dzięki suchar :)
Chyba masz rację, ale po prostu lubię 21., a na 22. są ludzie, co jest pewnym urozmaiceniem. 23. pokazałem, bo to trochę inna bajka, wahałem się tylko czy wstawiać 24. bo za dużo kształtów nad tym brzegiem, a miało być schematycznie. Cóż, chyba to jednak był błąd bo nikt go nie komentuje...
Nikt go nie komentuje, bo to już o jedno za dużo w tej kolorystyce ;)
Pzdr