Odp: Widok z okna - foto zabawa
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Wychodzę do swojego balkonowego studia - czekam na pogaduchy z jakimiś futrzakami, ale czasem zadrę głowę do góry i ...
Niestety - gospodarze z naprzeciwka kolejną budowę mi (nam) fundują. Jak nie "pawilon handlowo - usługowy" to domek.
A wszystko to kosztem pięknego, starego, jabłonowego sadu :(
Nic to - chmury na niebie dają czasami "takiego czadu", że aż miło.
Pozdrawiam.
Powalające, szczególnie numer dwa.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
za moim blokiem mam cos większego
Załącznik 99324
Cytat:
Zamieszczone przez
kris12
za moim blokiem mam cos większego
Ja wsiowy jestem i aż takie wielkie mi w ogrodzie nie rośnie :) Ale tak gdzieś ze dwa kilosy o demnie to i owszem, mam podobne.
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Ja wsiowy jestem i aż takie wielkie mi w ogrodzie nie rośnie :) Ale tak gdzieś ze dwa kilosy o demnie to i owszem, mam podobne.
mieszkając w Krakowie to teraz się marzy o byciu " wsiowym" więc traktuje to jako plus:grin:. za moim blokiem juz jest koniec Krakowa i bardzo sobie to chwalę . jest miejsce na rower, bieganie , spacer z psem.poza tym firma , w której pracuje jest spod Tarnowa i są piękne okolice...
---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post był o 21:40 ----------
kiedyś wystawiałem dużo zdjęć z okna i taką dostałem odpowiedź od jednego z bardziej doświadczonych kolegów - "Zdjęcia z okna to robią starzy mistrzowie, którzy już zrobili wszystkie możliwe zdjęcia - a teraz ich stare nogi bolą. Jak ktoś jest nowy to powinien ruszyć cztery litery i spenetrować "swoje" miasto z buta". ten wątek przekonuje mnie że tak jednak nie jest i dobrze.:wink:
Ja niestety przed oknem mam olbrzymie drzewo :???:
Jedynie wąskim obiektywem jestem w stanie zobaczyć kawałek nieba...
Akurat wczoraj po zachodzie słońca wyglądało tak:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
I tak se myślisz, jak ja mam k...wa wszędzie daleko :evil:
Nieeee, a po so ja mam SWB (czyt. super wypasioną brykę ;))
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
I jeszcze powiem , że do pola masz bliziutko , choć u Was się pewnie wychodzi na dwór a jaki to dwór to widać....:mrgreen: :wink:
Się mówi na dwór jak się wychodzi... na posesję (bo to pole nie jest :-P). A jak się wchodzi - to na salony :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Cytat:
Zamieszczone przez Krakman
I jeszcze powiem , że do pola masz bliziutko , choć u Was się pewnie wychodzi na dwór a jaki to dwór to widać....:mrgreen: :wink:
Się mówi na dwór jak się wychodzi... na posesję (bo to pole nie jest :-P). A jak się wchodzi - to na salony :mrgreen:
Zostaw, nie warto. Niech sobie siedzą na tym polu i niech będą szczęśliwi. Jak się tak uprzeć, to u nas się mówiło "ida na plac" ;)
U nas też się mówi idę na plac. Ale tylko w tedy gdy to jest plac targowy:grin:
Nooooo, jeszcze mówiło się karta plac!:wink:
Proponuję założyć watek pt. "Słownik Polsko-polski z tłumaczeniem z polskiego na nasze" :mrgreen:
Ale macie fajne widoki! Od bliska roku mieszkam w Wałbrzychu i każdy kto musiał tu zajżeć wie dlaczego nie zamieszczę widoku z mojego okna. Powiem tylko że ten widok to przyczyna moich depresji. Gdybym chciał zrobić krajobraz z widokiem na śmietnik, to i tak nie da rady gdyż ruch jest tam taki że za każdym razem wyjdzie zdjęcie portretowe. Nawet w nocy spać nie można bo trzecia zmiana zgniata puszki. Na szczęście mogę jeszcze podjechać do Szczawna lub Książa choć sam zamek mam już obfotografowany z każdej strony to spacery po pięknym parku nie znudzą się nigdy.