2 załącznik(ów)
Odp: Wojtek123, porozmawiajmy o fotografii.
Dobry wieczór,
Dziekuję za komentarze a przedstawiam jeszcze dwa "elewacyjne" :wink:
Pierwsze elewacyjne czystsze w formie i ogląda się je spokojnie, znaczy, harmonia jest. Znak jako barwna plama był by rewelacyjny, gdyby nie barierka ;). Dlatego pierwsze lepsze :)
---------- Post dodany o 22:26 ---------- Poprzedni post był o 22:26 ----------
I naturalnie życzenia świąteczne dołączam :)
Pierwsze kojarzy mi się z jakimś szalonym instrumentem klawiszowym, odmianą fortepianu. Bez wstępu miałbym problem powiedzieć co jest na zdjęciu. Podoba mi się taka zagadkowość.
W drugim znak mnie rozprasza. Zostawiłbym kadr z samymi prostokątnymi kształtami.
Pozdr
Dziękuję za opinię i życzenia. Odwzajemniam z przyjemnością. Udanych, spokojnych Świąt :).
---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post był o 22:31 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Pierwsze kojarzy mi się z jakimś szalonym instrumentem klawiszowym, odmianą fortepianu. Bez wstępu miałbym problem powiedzieć co jest na zdjęciu. Podoba mi się taka zagadkowość.
W drugim znak mnie rozprasza. Zostawiłbym kadr z samymi prostokątnymi kształtami.
Pozdr
Przychylam się do Twojej opinii. Też jestem za pierwszym. Pozdrawiam i Wesołych Swiąt życzę :)
Ciekawy materiał ale coś mi nie leży w tych kadrach. Tu by się przydały wzorcowe kompozycje z zachowanymi wszelkimi możliwymi regułami.
6 załącznik(ów)
Dobry wieczór,
Dzisiaj trochę miejskich z lewostronnym ruchem :wink:
Ciekawe te "angolskie" city:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
wojtek1234
Dobry wieczór,
Dzisiaj trochę miejskich z lewostronnym ruchem :wink:
Przeglądając zamieszczone zdjęcia czuję się jak "Alicja po drugiej stronie lustra" :)
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Przeglądając zamieszczone zdjęcia czuję się jak "Alicja po drugiej stronie lustra" :)
Fajne spostrzeżenie. Dla mnie w ostatniej wrzutce interesująca jest architektura w tle, zwłaszcza efekt skróconej perspektywy, dobrze widoczny na tych zdjęciach, na których nie widać nieba.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Fajne spostrzeżenie. Dla mnie w ostatniej wrzutce interesująca jest architektura w tle, zwłaszcza efekt skróconej perspektywy, dobrze widoczny na tych zdjęciach, na których nie widać nieba.
Tak, zupełnie inaczej wyglądają takie zdjęcia zdjęcia wykonane tele.