Dzięki za odwiedziny. Chwilowo nie będzie działkowo, a zawilcowo. Mam nadzieję, że nie przynudzę.
33.
34.
35.
Wersja do druku
Dzięki za odwiedziny. Chwilowo nie będzie działkowo, a zawilcowo. Mam nadzieję, że nie przynudzę.
33.
34.
35.
Subtelnie i delikatnie. Kadrowo naj to nr 3 :grin:
Cześć Mysik!
33 jest świetne, tylko jakiś "samotny biały żagiel" on jest.:)
pozdrawiam
Ja
Bardzo fajne te działkowe klimaty.
Mi z działkowych podoba się jedynie 30 chociaż ja skadrowałbym to w ten sposób by krzyżujące się wzmocnienia były "przekątnymi matrycy" :)
Piesek piękny ale czemu nikogo nie rażą cienie od lamp? Podobnie jak i centralne kadry? Kwiatki mają poucinane liście co tez im nie służy.
niestety przynudziłaś
Prawde mowiac i bez zadnych podtekstow , przecietne macro , przede wszystkim brak swiatelka , kadry tez jakies nie odkrywcze - slowem kwiaty poprawnie pokazane i tyle .:)
Pozdrawiam :):):)
33. Skromne ale fajne.
Działkowych nie rozumiem.
Wanilio, Saboor, Lisiajamko - dzięki za odwiedziny. :)
Zawilce są specyficzne, jeśli zachowujemy wszystkie dolne liście, to dość mało widać główkę :???: Wybór zależy chyba od tego, co chcemy wyeksponować. Zawilce się mogą poza tym wydać monotematyczne, mam na stronie jednak dział tylko dla nich, bo bardzo je lubię. :)
Apz - masz rację - specyfika miejsca to pewne balansowanie między światło-cieniami.
M_kola - psa zdjęcie nie jest do oceny :mrgreen: jest poza numeracją, ot tak pokazałam łobuza. :wink:
Łukasz - dzięki. Nie wiem czy się odnosisz do ogółu działkowych, ale chyba tylko do ostatnich. Działkowe zdjęcia zaczęłam robić w czerwcu 2009. Staram się regularnie bywać na ogródkach, tam gdzie po pierwsze jeszcze mogę wejść i mogę zrobić fotografie. Taka moja idea, by załapać to, co powoli się kurczy. Tych ogródków jest coraz mniej, nie wiem czy przetrwają, kiedy odejdzie starsze pokolenie. Często też zmieniają się w zwykłe trawniki z przeznaczeniem na miejsce do grillowania itp. Tu pokazuję tylko fragmenty, wyrwane niejako z kontekstu. Wszystkie mają kiedyś tam stworzyć serię obrazów z ogródkami. Na razie jest ich kilkanaście: http://annaw.pl/galeria/thumbnails.php?album=18