-
3 załącznik(ów)
Dzięki za sugestie, opinie i podzielenie się emocjami :)
Dziś parę strzałów o innej tonacji...
Te sytuacje nie były zamierzone. Można rzecz - to kadry, w których ludzie przeszkodzili mi w zdjęciu celu właściwego. I takim modelom pobocznym, czy drugoplanowym, poświęcam dzisiejszy wpis.
-
-
49 fajnie chwycone... nie ma jak lans...
-
-
Zazdroszczę łatwości nadawania tytułów, które tak pięknie zwracają uwagę oglądającego na temat zdjęcia.
Np. "ja płynę". No za nic bym nie zwróciła uwagi na ten taneczny krok mężczyzna. :) Zmysł obserwcji naprawdę świetny.
-
Ekstra foty!, dołączam do wątku - wstyd, że tak późno :oops:
Pzdrówka :)
-
W ulicznych podoba mi się obróbka jest bardzo soczysta ale jednak wolę Twoje bezdroża na których można koić oczy.
-
A mnie podoba się ta z dzieciakami, 48.
Tytuł zresztą też dobrałeś dobrze, maluch usiłuje nadążyć za "dużym" i dotrzymać mu kroku.
"Ja płynę" jest mocno zabałaganione w tle, za dużo tam się dzieje i odwraca uwagę.
"Enklawa", miejsce, jest ciekawie wypatrzone. Warto było jeszcze poczekać na bardziej pasujących tu tubylcow i to uchwyconych z przodu.
Para z zakupami jakoś mi do tego nie pasuje :roll:
-
Ostatnia wrzutka jakoś średnio przypadła mi do gustu. Sympatyczne foto z chłopcami, pozostałe dwa do mnie zupełnie nie gadają.
-
3 załącznik(ów)
Jak załapać zimowego doła? Patrzeć smętnie przez okno, jak przez cały dzień szarówka spowija świat, a pod wieczór otworzyć na komputerze katalog ze zdjęciami z górskiego dreptania...
Nie polecam. Tzn. łapania doła, bo dreptanie polecam :)