Zapraszam do głosowania. Macie po 4 głosy każdy.
link do galerii
Wersja do druku
Zapraszam do głosowania. Macie po 4 głosy każdy.
link do galerii
Głosujemy na czerwcową Nagrodę Klubowiczów. Przygotowałem ankietę. Głosujemy 2 tygodnie,
Każdy z klubowiczów ma 4 głosy do wykorzystania.
Proszę zaznaczyć wszystkie głosy przed akceptacją. Nie ma możliwości powrotu do głosowania.
...Życzę dobrych wyborów.
AP.
doceniam że mamy 1 głos więcej, ale to i tak za mało. zdjęć wartych wyróżnienia jest więcej. trudne wybory
tak przeczytałam Twój komentarz i se pomyślałam przesadzasz - byłam po połowie selekcji dopiero...Cytat:
Zamieszczone przez abir
jak przeszłam na drugą stronę to głowa mała :shock:
wybrałam 10 najlepszych - potem selekcja do 7
ostatecznie padło na B&W tak nietypowo ;) więc już z tych 7 cztery można było wybrać
dobre kadry :!:
A ja ponownie się upomnę o poprawkę w wyświetlaniu tych galerii z FM. W dolnej części strony na liście rozwijalnej z galeriami, nie ma galerii którą przeglądamy i nie da się zmienić np. liczy fotek na stronie, sortowania itp.
Sorry, że w tym wątku, ale pisałem jakiś czas temu w "Sugestiach i uwagach...", ale przeszło bez echa :|
Chodzi o to, że w ramce "Display Options" jest pole "Quick go" z listą galerii. I na tej liście na wszystkich galeriach FM mamy "Members galeries", a zmienić na "foto czerwca ..." się nie da bo tego tam nie ma. Jak zmienisz sortowanie lub liczbę zdjęć na stronie i klikniesz "sort now", to jesteś przenoszony na listę galerii klubowiczów.
I tak i nie. Zmieniłeś liczbę fotek na stronie, ale pole combo dale nie zawiera przeglądanej galerii i jakakolwiek zmiana w "display options" skutkuje przejściem na listę galerii klubowiczów. Wiem, wiem, marudzę ale takie zboczenie zawodowe.
W każdym bądź razie, dzięki i za to :)
Nie, tylko dodałem Wam uprawnienia do merdania galerią
Galeria w polu combo pojawia się wtedy gdy posiadasz uprawnienia do dodania czegoś do niej
---edit:
zobacz, że w tym combu :grin: niema galerii z FM, żadnej.
Nie, skąd takie "marudzenie" często się przydaje
(+) w pamięci.