Sorry, że wykazuję się ignorancją i nie chce mi się przeczytać stu czterdziestu stron postów o E3 - mam pytanie - czy są gdzieś jakieś sample z tego nowego cuda, oczywiście w naturalnych wielkościach? O rawach nie wspomnę...
Wersja do druku
Sorry, że wykazuję się ignorancją i nie chce mi się przeczytać stu czterdziestu stron postów o E3 - mam pytanie - czy są gdzieś jakieś sample z tego nowego cuda, oczywiście w naturalnych wielkościach? O rawach nie wspomnę...
przelecenie po dwóch wątkach na szybko od tyłu i szukania tylko linków nie jest takie wcale trudne.
można też inaczej
szukaj - sample - wyświetl posty - ostatnie 24h i już coś wyskoczy.
Czyli nie ma, bo tych trzech znaczków pocztowych, być może z nokii nie biorę pod uwagę ;)Cytat:
Zamieszczone przez caymer
Dzięki, ale to wszystko jest małe i mało dynamiczne. Trzeba będzie chyba zaczekać.
Zdecydowanie powinni zatrudnić jakiegoś fotografa który zrobi im sample... To co pokazują jako reklamę obiektywów, można zrobić kitem.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Wiem, wiem :/Cytat:
Zamieszczone przez Janko Muzykant
Czekamy.
Jak ktoś coś ma to niech wrzuca do tego wątku!
Jakiessłabe te fotki chyba sobie odpuszczę to E-3 :mrgreen: :mrgreen:
Tak na marginesie - przy takich akcjach powinno się podrzucić wcześniej kilka egzemplarzy dobrym fotografom będącym jednocześnie fachowcom w dziedzinie cyfrowego obrazu - kilka sesji (plener, trudne warunki świetlne odpowiednio potraktowane, studio), to wszystko zrobione profesjonalnie (może być nawet bez szopowania, ale z uwzględnieniem możliwości konfiguracyjnych sprzętu, które mają naprawdę spory potencjał) i wystawione również profesjonalnie, w dużych wymiarach.Cytat:
Zamieszczone przez voovoo2
Takie działanie niesamowicie zwiększyło by notowania producenta - należy pamiętać o tym, że zainteresowanie ogólne firmą w środowiskach pojawia się tylko przy premierach i niedobrze pokazywać takie barachła, jak część ujęć z postów wyżej.
Najciekawsze jest to, że chyba żadna ze znanych marek foto tak nie robi, chwaląc się tylko, a jakże, profesjonalnymi zdjęciami... body :)
Reichmann spełnia warunki, ale Olka bym mu nie podrzucił. Generalnie zgadzam się z kolegą, jakość obrazu ma pierwszorzędne znaczenie.