Hej, no w końcu się przełamię i zapodam kilka moich fotek ;) Na początek trzy różne metody .
Proszę nie żałować i śmiało wydawać opinie
1. Załącznik 112882 2.Załącznik 112883 3.Załącznik 112884
Wersja do druku
Hej, no w końcu się przełamię i zapodam kilka moich fotek ;) Na początek trzy różne metody .
Proszę nie żałować i śmiało wydawać opinie
1. Załącznik 112882 2.Załącznik 112883 3.Załącznik 112884
Witam, Odważyłeś się i wtopa! Mamy taką zasadę na forum że wrzucamy zdjęcia a nie linki do nich. Czekam zatem na ten sam post w innej formie.
Wiem ,jeszcze nie rozgryzłem tego ,ale na pewno sie poprawię;)
To dość proste zaglądnij tu: https://forum.olympusclub.pl/threads...9cia-w-postach
---------- Post dodany o 17:01 ---------- Poprzedni post był o 16:16 ----------
Pokusiłam się żeby spojrzeć
1. Księżyc jaki jest każdy widzi:)
2. Pies - Niestety zła kompozycja zdjęcia. Pies jest nieciekawy, smutny, jakby znudzony... gdyby chociaż uszy miał podniesione i oczy mu się śmiały to było by to zdjęcie o czymś a tu widzimy niestety tylko psa.
3. Kwiatek - kompozycja, perspektywa i ostrość - źle.
Pozwoliłam sobie wydać opinię mimo że moje prace nie są idealne. Tak samo jak ty dopiero uczę się fotografii i moje początki na tym forum wyglądały identycznie - mnóstwo negatywnych komentarzy które o dziwo mobilizowały mnie do dalszej nauki. Polecam poczytać trochę o kompozycji, perspektywie i GO - kolega Google dużo wie na ten temat:) Na YT też znajdziesz fajne filmiki które z pewnością wprowadzą cię w ten temat.
Powodzenia i nie zniechęcaj się!
Księżyc no tak wiem ale z 1200mm ogniskową tak tylko wyszło.
Kwiatek miał może z 3mm , mogłem lepiej trafić.
A piesek no tylko tak uszy umie postawić, szczerze :)
Dziękuję za opinię ;)
Nie bardzo wiem, na co każesz się zdecydować Beacie :roll:
"Zaglądnij" to żadna bzdura. (http://sjp.pwn.pl/szukaj/zaglądnąć)
Masz coś jeszcze...? Może pokażesz coś co pozwoli ocenić twój sposób patrzenia na świat:) Wrzucaj tu jest wielu doradców którzy służą dobrą radą. (Nie mam tu na myśli siebie) Wiem z doświadczenia że jeśli będziesz cierpliwy i wytrwały to z pewnością wiele się od nich nauczysz.