prawie ślubne, prawie profesjonalne...
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...ecia,id,t.html
Przejrzałam część, reszty nie dałam rady. :( Cel szczytny, ale jak można to coś nazwać profesjonalną sesją? Bardzo bym chciała wiedzieć, kto te gnioty popełnił. Z artykułu wynika, że fotopstryków było kilku.
Odp: prawie ślubne, prawie profesjonalne...
Jaka tam profesjonalna sesja? Wyszły baby w białych sukienkach i dały sobie robić zdjęcia "fotografom", czyli każdemu, kto przyszedł z aparatem.
A autor tych zdjęć to chyba ten gościu:
http://jakubczak.getphoto.net/index....geid=4&lang=pl
Nie ma się co dziwić, artysta fotografik.
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
Auć.:lol:
Jak już krytykujemy to trzeba napisać co jest nie tak. Żeby wszyscy skorzystali. Nie wszyscy dostrzegają niedociągnięcia.
To była akcja charytatywna, a nie jakaś mega sesja zdjęciowa. Myślę, że nie ma co się czepiać.
Nie rozumiem tego watka, serio, powstal zeby sie posmiac czy co?
Dojdziemy do tego, ze chwala mu za to, ze robi kase i ma klientow. Nie wiem o co chodzi, zdjecia bardzo serdnio ciekawe, widac komus sie podobaja, ze za to placi...
pozdrowionka
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Jak już krytykujemy to trzeba napisać co jest nie tak. Żeby wszyscy skorzystali. Nie wszyscy dostrzegają niedociągnięcia.
Ok. Link, który zapodałem. Robisz zdjęcie pannie młodej i widać Twoje odbicie w drzwiach. I do tego jakie odbicie. Prawie model aparatu można odczytać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Matick7
To była akcja charytatywna, a nie jakaś mega sesja zdjęciowa. Myślę, że nie ma co się czepiać.
Jeżeli akcja charytatywna to znaczy, że można odpierdzielać manianę?
Wg mnie, delikatnie rzecz ujmując tragedia, pstryki przypadkowe i na szybko (bo prawdziwa kasa czeka). Nawet jak na reportaż - bardzo słabo. Ale to moje zdanie.
Manianę odpierdzieliła ta osoba, która wybrała tego fotografa.