Chciałbym usłyszeć jakąs konstruktywną krytykę moich zdjęć :) To są tylko perelki ostatnich 3 sesji
Załącznik 91181Załącznik 91180Załącznik 91179Załącznik 91182
Wersja do druku
Chciałbym usłyszeć jakąs konstruktywną krytykę moich zdjęć :) To są tylko perelki ostatnich 3 sesji
Załącznik 91181Załącznik 91180Załącznik 91179Załącznik 91182
Hmmm, jeśli z uciętymi stopami to perełka :roll:
Ona stała na drabinie dlatego te uciete stopy :) Wolalem je sciąc niz pokazac drabine :)
ja bym pokazal drabine, na pewno fajna jakas, amelinowa!
1. choc be to paradoxalnie ta rozowa obrobka nawet pasuje, szkoda, ze tylko taki jakis buziak przytyty wyszedl w tej perspektywie,
2. ala, ja kce drabine!
3. kop w zadek za kolejna zmasakrowana perspektywa twarz,
4. takie tam nijakie, obrobka bez sensu, wszystko pomaranczka, bez wyrazu, po prostu...
pozdrowionka
Sory że mnie tak długo nie było, ale ogarniałem sprzęt bo wreszcie przyszedł i wgl lekkie zamieszanie się zrobiło. Zdjęcia bez uciętych nóg nie mam bo już w chwili robienia starałem sobie wykadrować bez drabiny. Mam jakieś podobne ale to nie jest to dokładnie to samo. Poza tym dorzucam kilka zdjęć robionych już olympusem z nowym obiektywem i lampą.
Załącznik 92888Załącznik 92887Załącznik 92889Załącznik 92891
edit. dodałem to zdjecie z drabiną
Dla mnie najciekawsze byłoby zdjęcie na dachu, gdyby kadr nie był tak centralny a model nie zasłonił sobie buzi dłonią. Nie podoba mi się sama drabina, drewnianą w ogrodzie to może jeszcze bym strawił. Dziewczyna jest nie ostra albo od ruchu albo ostrość poszła na krzaki. Sprawą dyskusyjną jest Balans Bieli jak dla mnie jest za dużo czerwonego i bym raczej oziębił obraz.
Trochę ją odczerwieniłem, ale tylko trochę (nie mój monitor), i zabrałem drabinę.
Jakby się pobawić to i dorobi przygniecioną trawę - nie będzie tak jakby ciut w powietrzu wisiała.
Załącznik 92892