Hmmm, jeśli z uciętymi stopami to perełka![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ona stała na drabinie dlatego te uciete stopyWolalem je sciąc niz pokazac drabine
![]()
ja bym pokazal drabine, na pewno fajna jakas, amelinowa!
1. choc be to paradoxalnie ta rozowa obrobka nawet pasuje, szkoda, ze tylko taki jakis buziak przytyty wyszedl w tej perspektywie,
2. ala, ja kce drabine!
3. kop w zadek za kolejna zmasakrowana perspektywa twarz,
4. takie tam nijakie, obrobka bez sensu, wszystko pomaranczka, bez wyrazu, po prostu...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
The question is, who cares?
Sory że mnie tak długo nie było, ale ogarniałem sprzęt bo wreszcie przyszedł i wgl lekkie zamieszanie się zrobiło. Zdjęcia bez uciętych nóg nie mam bo już w chwili robienia starałem sobie wykadrować bez drabiny. Mam jakieś podobne ale to nie jest to dokładnie to samo. Poza tym dorzucam kilka zdjęć robionych już olympusem z nowym obiektywem i lampą.
edit. dodałem to zdjecie z drabiną
Ostatnio edytowane przez Filipw ; 10.07.13 o 12:24
Dla mnie najciekawsze byłoby zdjęcie na dachu, gdyby kadr nie był tak centralny a model nie zasłonił sobie buzi dłonią. Nie podoba mi się sama drabina, drewnianą w ogrodzie to może jeszcze bym strawił. Dziewczyna jest nie ostra albo od ruchu albo ostrość poszła na krzaki. Sprawą dyskusyjną jest Balans Bieli jak dla mnie jest za dużo czerwonego i bym raczej oziębił obraz.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||