5 załącznik(ów)
Jak dla początkujących to też coś wrzucę
Witam
Fotografia to moje hobby na które niestety mam mało czasu ;-) Tak naprawdę na razie ograniczam się do "portretowego" focenia rosnącej córki ;-). generalnie dzieci są bardzo wdzięczne i nie narzekają jak zobaczą swoje zdjęcie na forum ;-)
Załącznik 73517Załącznik 73515Załącznik 73518Załącznik 73516Załącznik 73514
Odp: Jak dla początkujących to też coś wrzucę
Stawiam na goscia numer 4 (numeruj zdjecia, łatwiej wtedy dyskutować), tylko bym mu trochę góry zabrał, tak bez tego jasnego w PG.
Cytat:
Zamieszczone przez
POLM
Witam
Fotografia to moje hobby na które niestety mam mało czasu ;-) Tak naprawdę na razie ograniczam się do "portretowego" focenia rosnącej córki ;-). generalnie dzieci są bardzo wdzięczne i nie narzekają jak zobaczą swoje zdjęcie na forum ;-)
Nie przejmuj się tylko wrzucaj. Ja też jestem niedzielny foto moto zaklinacz matrycy ale co tam :). Ja uważam, że dzieci nie są aż tak łatwe do focenia ich miny potrafią się szybciej zmieniać niż najszybszy AF :). Raz super mina jest a w moment jej nie ma :). Mnie osobiście najbardziej odpowiada 1 tylko ta ręka ucięta trochę tak jakoś mi przeszkadza :) Najmniej podoba mi się 3 a to ze względu na tło i te przekrzywione meble :). Może wpadną do Ciebie lepsi spece to więcej się wypowiedzą :). 4 jest takie najweselsze ale coś z kadrem mi nie pasuje :) Ale ten czupurek z 4 i 5 to chyba musi być niezły agregat? :)
Pozdrawiam i pstrykaj dalej :)
Zdjęcie trzecie to trafiło tu tylko dlatego ze to jedyne zrobione Olympusem ;-).
4 załącznik(ów)
Skoro wróciłem do wątku, to zaspokoję swoją próżność i jaszcze coś wrzucę z mojego niedzielnego pstrykania ;-)
1. Załącznik 74000
2.Załącznik 74002
3.Załącznik 74001
Z poprzedniej serii to 4 i 5 najbardziej mi się podoba. Z ostatniej serii 2 jest fajna.
1 z drugiej serii. Poza tym: nie ucinamy łapek ;) i staramy się, aby w tle nie było zbyt wiele rozpraszających nas przedmiotów. I oczywiście kucamy, aby być na poziomie fotografowanego dziecka.
1 załącznik(ów)
Witam teraz już całkiem w klubie. Bardzo cieszy że ktoś w ogóle chciał cokolwiek napisać i zobaczyć moje niedzielne fotki. A teraz jako dzisiejszy nowy właściciel OM-D pozwolę sobie dla przywitanie wśród użytkowników systemu załączyć do wątku pierwsze zdjęcie wykonane po rozpakowaniu aparatu w domu ;-) Tak ana dobrą wróżbę ;-)
Dziękuję;-)
Własnie przyzwyczajam się do nowej puszki po Nikonie D90. Nie jest to proste (male to coś ;-))