Odp: Plecak foto + laptop
tamrac adventure 9 , wlasnie zamienilem z 7 i jest dobrze , tylko musze powiedziec ze jest spory ale z tego widze co masz do wozenia, powinien byc w sam raz,pzdr
Mogę polecić Lowepro Fastpack 250. Poza sprzętem foto i laptopem zmieścisz kanapki i coś do picia. Bardzo dobry plecak, używam od blisko 4 lat i naprawdę porządnie się trzyma. Musisz jednak przymierzyć w sklepie czy pomieści wszystkie Twoje graty.
Kolega z forum Konradkkk własnie poleca też ten Lowerpro Fastpack 250.
Cytat:
Zamieszczone przez
Vindex
Ja od roku uzywam Lowepro Compudaypack i jestem zadowolony. Miesci caly moj sprzet foto (Pana G3 w futerale + 6 obiektywow + lampa + filtry), notebooka, iPada i troche potrzbnych drobiazgow (zasilacze, dysk przenosny itp.). Plecak sprawuje sie bardzo przyzwoicie i nawet wypchany miesci sie jako bagaz podrozny
A jak przegródki? Czy są w miarę sztywne? W obecnym plecaku po roku użytkowania są już na tyle miękkie, że ledwo utrzymują moje obiektywy w ryzach.
jesli chodzi o moj plecak http://www.youtube.com/watch?v=ggbCMD80z8w jest bardzo dobrze wykonany , przegrodki itp , wszystko jak nalezy ,pzdr.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Mogę polecić Lowepro Fastpack 250.
Też miałem ten plecak i mogę polecić.
Sprzedałem tylko dlatego, że przestałem chodzić z laptopem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Też miałem ten plecak i mogę polecić.
Sprzedałem tylko dlatego, że przestałem chodzić z laptopem :)
No i widzę, że zestaw chyba mniejszy rozmiarowo niż dawniej? :)