88.
89.
Wersja do druku
Takie jakoś nijakie i to bardzo nijakie...
Pstryknięte zza pazuchy - brak przemyślenia kadru...
Ciekawe fotki, mnie sie bardziej 2 podoba bo na pierwszy rzut oka to widzisz jakiegoś dziwaka z watrakiem na plecach ;) :razz: no i ciekawy jest tez tam zachwyt dzieciakow przygladajacych sie panu, 1 tez nawet fajna tylko ja bym inaczej kadrowal nie tak centralnie <chociasz idealnie cetralnie nie jest> i szkoda,że nie zlapales go jak byl wyżej bo tak to sylwetka zmyła się z tłem. Jako reportaż bardzo fajnie :razz:
Tak to są bardziej reportażowe fotki.
Wyżej nie poleciał :), zaraz lądował bo mu się linki poplątały :).
Ale ciekawość olbrzymią wzbudził i tłum gapiów był za chwilę...:)
Nie są to jakieś super foty, ale tak jak w podtytule napisałem, "Co można robić zimą na plaży"... ot ciekawostka :)
no troche mozliwosci miales, zeby go jakos ciekawiej pokazac, albo te zachwycone dzieciaki, to fakt (trzeba mu bylo stanac na drodze jak ladowal :) ) no i pogoda tez nie byla najgorsza, sloneczko widze, ze dopisalo-troche szkoda. nastepnym razem idz na calosc :)
hihi
to teraz się przyznam....
ja byłem w pracy to zrobiła moja żona :) na automacie, czy programach tematycznych,
poza tym nie przesadzajmy, nie są takie złe. W pierwszym jest niecodzienny widok na plaży takiego latawca. Z pewnością lepiej by było, gdyby było zbliżenie. Drugie fajnie pokazuje sprzęt. Też nie widuje się go zazwyczaj na ulicach :)
no no ty nas więcej tak nie rób :razz: ;)
Poraza szczegolowosc ostatniego. Swietne ujecia. Jakosc fotek tez.
Pierwsze dwa zdjęcia - niezależnie kto focił - takie sobie.
88-szkoda, że lotniarz nie jest wyżej i jest tak centralnie...
89-kadr nie za bardzo - przede wszystkim ten ucięty człowiek z prawej...
Ptaszki zdecydowanie ciekawsze - przede wszystkim 93 - fajna forma wyszła z tych szyi..., 95-pokazuje emocje a może coś więcej ;-) , 96-ładny, szczegółowy portret...
Pozdrawiam