Takie jakoś nijakie i to bardzo nijakie...
Pstryknięte zza pazuchy - brak przemyślenia kadru...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciekawe fotki, mnie sie bardziej 2 podoba bo na pierwszy rzut oka to widzisz jakiegoś dziwaka z watrakiem na plecach![]()
no i ciekawy jest tez tam zachwyt dzieciakow przygladajacych sie panu, 1 tez nawet fajna tylko ja bym inaczej kadrowal nie tak centralnie <chociasz idealnie cetralnie nie jest> i szkoda,że nie zlapales go jak byl wyżej bo tak to sylwetka zmyła się z tłem. Jako reportaż bardzo fajnie
![]()
Pozdr
Tak to są bardziej reportażowe fotki.
Wyżej nie poleciał, zaraz lądował bo mu się linki poplątały
.
Ale ciekawość olbrzymią wzbudził i tłum gapiów był za chwilę...
Nie są to jakieś super foty, ale tak jak w podtytule napisałem, "Co można robić zimą na plaży"... ot ciekawostka![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
no troche mozliwosci miales, zeby go jakos ciekawiej pokazac, albo te zachwycone dzieciaki, to fakt (trzeba mu bylo stanac na drodze jak ladowal) no i pogoda tez nie byla najgorsza, sloneczko widze, ze dopisalo-troche szkoda. nastepnym razem idz na calosc
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
hihi
to teraz się przyznam....
ja byłem w pracy to zrobiła moja żonana automacie, czy programach tematycznych,
poza tym nie przesadzajmy, nie są takie złe. W pierwszym jest niecodzienny widok na plaży takiego latawca. Z pewnością lepiej by było, gdyby było zbliżenie. Drugie fajnie pokazuje sprzęt. Też nie widuje się go zazwyczaj na ulicach![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
no no ty nas więcej tak nie rób![]()
![]()
Pozdr
Poraza szczegolowosc ostatniego. Swietne ujecia. Jakosc fotek tez.
...był Olek jest A6000
Pierwsze dwa zdjęcia - niezależnie kto focił - takie sobie.
88-szkoda, że lotniarz nie jest wyżej i jest tak centralnie...
89-kadr nie za bardzo - przede wszystkim ten ucięty człowiek z prawej...
Ptaszki zdecydowanie ciekawsze - przede wszystkim 93 - fajna forma wyszła z tych szyi..., 95-pokazuje emocje a może coś więcej, 96-ładny, szczegółowy portret...
Pozdrawiam