-
Borówki po hibernacji....
-
Hah naprawde masz poczucie humoru, :mrgreen: zaprezentowales nam 4 identyczne zdjecia i pytasz ktore lepsze, :?
-
zdecydowanie się różnia iloscią borówek w kadrze.
-
Witam
Oczywiście, że są rożne jedne mają ustwiana ostrość na inne miejsce. Jedno ze zdjęć ma inny balans bieli (idący w czerwień) jest sdjecie, które zupełnie jest zrobione z innej pespektywy, ale skoro są takie same hm........okey nie czepiam się.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Sylwek
Witam
Oczywiście, że są rożne jedne mają ustwiana ostrość na inne miejsce. Jedno ze zdjęć ma inny balans bieli (idący w czerwień) jest sdjecie, które zupełnie jest zrobione z innej pespektywy, ale skoro są takie same hm........okey nie czepiam się.
Sylwek, a dlaczego u mnie tak niebieszczansko sie zrobilo na ekranie? Cos chyb z WBmikales nie tak.
Nie miej pretensji, ze i ja nie wskaze najlepszego, oprocz tego, ze wszystkie wydaja sie takie same, to potrzebuje umieszczenia conajmniej 2 dobrych fotek, abym mogl z nich wybrac najlepsze. Brzmi to zlosliwie, ale nie tak jest. Po prostu brakuje mi na wszystkich fotkach wszystkiego, przede wszystkim swiatla. Probuj dalej, zobaczysz, ze sie uda.
pozdrawiam,
excel
-
Zdecydowanie najlepiej wygląda nr 6 ;)
A tak na serio, to ciężko porównać nie widząc wszystkich na raz. Mam jednak wrażenie, że coś w okolicach 1 lub 4 wygląda najmilej dla oka.
-
I jeszcze jedno, nie pytaj Nas która jest najlepsza, tylko posiedź w domciu nad zdjęciami, ze 100 fotek wybierz 2-3 i powiedz te są najlepsze i uzasadnij. Zapytaj co My o tym sądzimy, jak Nam się to widzi, co byśmy zmienili, co byśm dodali. I nie zrażaj się to trudna dziedzina.
-
okey okey wiem, że macie racje, nie zrażam się wręcz przeciwnie szukam czegoś co może być ładne mieć ciekawe kolory może nawet treść. Te borówczki są po rozmrożeniu i wyglądają tak jak na zdjęciu, chciałem przez to zdjęcie powiedzieć iż tęsknie za latem za smakiem świeżych borówek, choć ich kolor przypomina mi o zbiorach z tamtego lata:) Co waszym zdaniem mógłbym tu zmienić w tych zdjęciach? Tak jak wspomniałem światła nie było i tak je wystawiłem na parapet aby cokolwiek z tego było:)
-
Moglbys np. sprobowac z jeszcze mniejsza GO (o ile mozesz) i sprobowac jakos oddzielic pierwszy plan (np. wyeksponowana jedna borowke) od reszty. Zrobic tak, by tlo nie zlewalo sie z pierwszym planem.
-
przekroj jedna na pol i zrob ladne makro.