Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Borówki po hibernacji....

Sylwek
    Gość

Borówki po hibernacji....

Witam przesłam parę fotek. Która waszym zdaniem jest najładniejsza? dodam iż światła nie miałem dobrego, no cóż .....

1

2.

3.

4.

5.

pozdrawiam

Sylwek

| OlyJedi Awatar thethomson
    Mieszka w
    ck
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Hah naprawde masz poczucie humoru, zaprezentowales nam 4 identyczne zdjecia i pytasz ktore lepsze,
    Pozdr

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    zdecydowanie się różnia iloscią borówek w kadrze.

Sylwek
    Gość
    Witam

Oczywiście, że są rożne jedne mają ustwiana ostrość na inne miejsce. Jedno ze zdjęć ma inny balans bieli (idący w czerwień) jest sdjecie, które zupełnie jest zrobione z innej pespektywy, ale skoro są takie same hm........okey nie czepiam się.

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Sylwek
    Witam

Oczywiście, że są rożne jedne mają ustwiana ostrość na inne miejsce. Jedno ze zdjęć ma inny balans bieli (idący w czerwień) jest sdjecie, które zupełnie jest zrobione z innej pespektywy, ale skoro są takie same hm........okey nie czepiam się.
    Sylwek, a dlaczego u mnie tak niebieszczansko sie zrobilo na ekranie? Cos chyb z WBmikales nie tak.
    Nie miej pretensji, ze i ja nie wskaze najlepszego, oprocz tego, ze wszystkie wydaja sie takie same, to potrzebuje umieszczenia conajmniej 2 dobrych fotek, abym mogl z nich wybrac najlepsze. Brzmi to zlosliwie, ale nie tak jest. Po prostu brakuje mi na wszystkich fotkach wszystkiego, przede wszystkim swiatla. Probuj dalej, zobaczysz, ze sie uda.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Zdecydowanie najlepiej wygląda nr 6
    A tak na serio, to ciężko porównać nie widząc wszystkich na raz. Mam jednak wrażenie, że coś w okolicach 1 lub 4 wygląda najmilej dla oka.
    "hans und helmut trinken vermut"

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    I jeszcze jedno, nie pytaj Nas która jest najlepsza, tylko posiedź w domciu nad zdjęciami, ze 100 fotek wybierz 2-3 i powiedz te są najlepsze i uzasadnij. Zapytaj co My o tym sądzimy, jak Nam się to widzi, co byśmy zmienili, co byśm dodali. I nie zrażaj się to trudna dziedzina.
    było sobie życie

Sylwek
    Gość
    okey okey wiem, że macie racje, nie zrażam się wręcz przeciwnie szukam czegoś co może być ładne mieć ciekawe kolory może nawet treść. Te borówczki są po rozmrożeniu i wyglądają tak jak na zdjęciu, chciałem przez to zdjęcie powiedzieć iż tęsknie za latem za smakiem świeżych borówek, choć ich kolor przypomina mi o zbiorach z tamtego lata Co waszym zdaniem mógłbym tu zmienić w tych zdjęciach? Tak jak wspomniałem światła nie było i tak je wystawiłem na parapet aby cokolwiek z tego było

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Moglbys np. sprobowac z jeszcze mniejsza GO (o ile mozesz) i sprobowac jakos oddzielic pierwszy plan (np. wyeksponowana jedna borowke) od reszty. Zrobic tak, by tlo nie zlewalo sie z pierwszym planem.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    przekroj jedna na pol i zrob ladne makro.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów